Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Top vakantie”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 7 gasten
Calafell, Costa Dorada, Province of Tarragona, Catalonië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Robin B
1 beoordeling
“Top vakantie”
Beoordeeld op 18 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Samen met me 2 broertjes, zusje en moeder hebben wij twee weken mogen genieten in het mooie appartement van Mara. Het is ruim, modern en schoon! Strand ligt tegenover je, wat wil je nog meer. Mara is een goede gastvrouw, ontvangt je netjes op dag van aankomst en laat je binnen. Afhandeling op de laatste dag verliep ook soepel. Kortom alles was top en makkelijk geregeld. Zeker een aanrader, heel mooi gerenoveerd appartement. Zo zie je er niet veel in Spanje haha!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2017
Robin, it was a pleasure to have you in our apartment. We hope to receive you soon again. Our home is your home! Best regards. Mara
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phil A
1 beoordeling
1 week geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2018
Hello Phil! It was a pleasure to have you in our apartment. Thank you for your comments. You know you are always welcome back in Calafell. Best regards. Mara
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tibuleac ...
1 beoordeling
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2018
Thank you Roxana for your Feedback. You are welcome to come back to our apartment whenever you want to. Best regards. Mara
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kalamala2 ...
Katowice, Polen
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 aug 2018
Hello Lidia. Thank you for your feedback. It was a pleasure to have you and your family and friends in our apartment. Whenever you want you are welcome back. Warm regards.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DayTrip75 ...
Stuttgart, Duitsland
1 beoordeling
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 sep 2018
Vielen Dank für Eure positive Rückmeldung. Wir sind stets bemüht, unseren Gästen einen einmaligen Aufenthalt zu ermöglichen und freuen uns, dass es Euch so gut gefallen hat. Ihr seid immer herzlich Willkommen! Viele Grüsse und bis hoffentlich bald.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TrailBlaz ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2017
Gracias Natalia. Para nosotros habéis sido también unos huéspedes perfectos. Esperamos veros de nuevo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sergi G
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen