Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top service”
Beoordeling van Mamma Mia

Mamma Mia
Geclassificeerd als nr. 3 van 24 Restaurants in Vianen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
3 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij belden gisteren om kwart over zeven of er om half acht nog een plekje was, Mr we moesten wel om acht uur weer weg voor het theater. En ja hoor, de zaak zat vol maar ze regelden het gewoon en we konden genieten van een lekkere pizza. Wat een top service! Zaten mensen ook uitgebreid te tafelen en dat zag er trouwens heel goed uit!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank carlytraveling
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 98 beoordelingen

15 oktober 2018 beoordeeld

Mama Mia is een prima Italiaans restaurant met uitstekend menu. Prima variatie aan Italiaanse gerechten, smaakvol opgemaakt. Het zag er niet alleen goed uit, het smaakte ook goed. Zeer vriendelijke en attente bediening. Zeker de moeite van een bezoek waard.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wezen lunchen bij Mamma Mia. Service was prima. Pasta bolognese oké. Alleen de geitenkaas salade viel tegen qua hoeveelheid. Je besteld een grote salade waar 15,95 voor afgerekend wordt maar krijgt een half bord sla met wat kaas. Lijkt de prijs van een kleine salade. Overigens zit je er gezellig.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank polakje75
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Terras is een aanrader aan de gracht! Helaas zat het weer niet mee. Prachtig vlees uit de rijpkast en lekkere wijnen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Mark V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2018 beoordeeld

Het restaurant wat ik iedereen zal aanbevelen.
Eten altijd goed!
Bediening altijd vriendelijk!
Wensen of aanpassingen van een gerecht, altijd mogelijk!

Super Maykel Heerkens!

Groeten, Ed

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EdV264
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mamma Mia bekeken, bekeken ook

Vianen, Utrecht Province
Vianen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Nieuwegein, Utrecht Province
 
Vianen, Utrecht Province
Houten, Utrecht Province
 

In Mamma Mia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding