Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten op de prachtige locatie in de oude binnenstad”
Beoordeling van Mamma Mia

Mamma Mia
Geclassificeerd als nr. 3 van 24 Restaurants in Vianen
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Terras is een aanrader aan de gracht! Helaas zat het weer niet mee. Prachtig vlees uit de rijpkast en lekkere wijnen.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Mark V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (97)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 97 beoordelingen

23 mei 2018 beoordeeld

Het restaurant wat ik iedereen zal aanbevelen.
Eten altijd goed!
Bediening altijd vriendelijk!
Wensen of aanpassingen van een gerecht, altijd mogelijk!

Super Maykel Heerkens!

Groeten, Ed

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EdV264
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2018 beoordeeld

vroegen bij onze pasta's een beetje kaas , een mini portie bij afrekening zagen we de prijs 1.75 euro stond niet op de prijslijst , vroegen een beetje pikante olie kostprijs 2.5 euro , een beetje extra brood kostprijs 4.95 euro , dat is er los over en stond nergens vermeld , voor ons nooit meer , eerlijk zijn duurt het langst

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank bertgreet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig in dit restaurant beland, we waren totaal onbekend in Vianen.
Dit is geen tegenvaller, een écht goede Italiaan die je niet vaak tegenkom. De buffelmozzarella smelt op je tong en de combinatie met de gecarameliseerde aubergine is heerlijk! Ook de gevulde pasta in truffelsaus was heerlijk. En niet te vergeten homemade limoncello !Goede smaak , goed op elkaar afgestemd! Zeker een aanrader om te gaan eten als je in Vianen bent!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Ineke V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waren hier gaan eten in de zomer. Werden aan een tafel gezet tegen de brug aan waardoor wij een beetje uit het oog van de bediening verdwenen.. Dit was te merken ook helaas.. Voor ons geen tweede keer meer..

Datum van bezoek: april 2017
Bedank AntonC1987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mamma Mia bekeken, bekeken ook

Vianen, Utrecht Province
Vianen, Utrecht Province
 
Utrecht, Utrecht Province
Nieuwegein, Utrecht Province
 
Houten, Utrecht Province
Utrecht, Utrecht Province
 

In Mamma Mia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding