Volledig restitueerbaar voor vr 13 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 14 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 14 okt.
Trip.comUS$ 131
ZenHotels.comUS$ 131
Beoordeeld op 7 april 2023

Dit is een aangenaam hotel met vriendelijke bediening. Een herkenbaar, luxueus voelend interieur in de Van der Valk stijl. Goede bedden en goed, uitgebreid buffetontbijt. Een groot , maar goed hotel, zeker voor een zakenreis.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 5 februari 2023

Goed hotel. Zeer nette ruime kamer. Wij hadden een comfort kingsize kamer. wat een ruimte. Het was even lopen naar de kamer vanaf de receptie en het restaurant maar dat werd goedgemaakt door de kamer. Wij zijn ook wezen eten in het restaurant. Heerlijk! Snelle bediening.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 6 september 2022

Samen wezen dineren. Snel en accuraat personeel . Heerlijk gegeten! Voor een maandagavond was het gezellig druk. Echt een aanrader.

De prijs is normaal vergeleken met vd valk Deventer, waar het te duur was.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 18 juli 2022

-Rond +- 06.45 werden wij wakker gemaakt doordat er mensen op ons buiten terras gingen zitten, deze lag vol met sigaretten en er stonden 2 blikjes Red bull.
Verder liepen er continu mensen rond hetzelfde tijdstip over de gangen te schreeuwen, het leek of ze over de gangen heen rende.
-Er miste een thee zet apparaat.
-Er lagen haren in de badkuip, van de vorige mensen en nog een aangebroken shower gel in de douche.
-Wij wilden ‘s morgens roomservice als ontbijt bestellen maar, de app werkte niet. In de kamer konden wij geen alleen per bericht contact opnemen met de receptie niet per telefoon.
-Er lagen los wat schroeven op een kastje.
-Bij binnenkomst lag er een plint op de grond bij het bed.
-De TV liep continu vast.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 29 mei 2022 via mobiele applicatie

Op de weg naar huis heerlijk geluncht. Super vriendelijke bediening, heerlijke en riante maaltijd en lekkere wijn, echt een aanrader. Valt gewoon nooit tegen om bij van der Valk te eten echt super. Is ook altijd zo mooi en luxe om te zien met als highlight de wc's👏👏

Datum van verblijf: mei 2022