Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Little India

Little India
Geclassificeerd als nr. 3 van 499 Restaurants in Los Cristianos
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 14
Gegevens restaurant
25 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw! 2 keer heerlijk gegeten hier! Het was het ritje zeker waard! Obers zijn erg gastvrij en vriendelijk, als je van pittig eten of helemaal niet van pittig eten houdt kan je hier lekker eten! Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank 413joycev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (669)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 669 beoordelingen

5 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was even zoeken, maar zeer de moeite waard. Lekker Indisch eten en een zeer vriendelijke bediening. Ruime keuze aan gerechten van mild tot very spici!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank RonNewYork
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Laatste avond geëindigd in de terechte nr. 1 restaurant Tenerife. Heerlijke maaltijd, goede service en vriendelijk personeel. Waar voor je geld!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank markbB715DR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag gegeten bij Little India.
We hebben heerlijk gegeten, vriendelijke mensen die (te) goed hun best doen om het naar de zin te maken. We gaan zeker nog terug.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank petrabootsman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker eten, en vriendelijke bediening.
Je word alleen wel op het einde gevraagd om hier een review te geven.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Fedde W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Little India bekeken, bekeken ook

 

In Little India geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding