Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“It worked out really well”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Entorno/Localidad
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Entorno/Localidad
Cocina Terraza
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Entorno/Localidad
Cocina
Terraza
Dormitorio
TV 40' Y WIFI
Baño
Comedor
Terraza
Baño
Dormitorio
Vista al exterior
playa
Terraza
Vista al exterior
Vista al exterior
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Otras fotos
Entorno/Localidad
camellos
zoo y jardines
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Costa Calma, Pajara, Jandia Peninsula, Fuerteventura, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Spaans
  • Alles
Alles
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Spaans
Alles
Alles
Carlisle, United Kingdom
Beoordeeld op 5 december 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
11 dec 2017
Hi Andrew
A description of everything you have seen and described with the apartment,
I had never had it from a client with such a detailed and objective description of the apartment.
You really are a very demanding customer. You learn a lot from your communication, description and generosity in the language.
Not least, he deserves an answer that at least is up to his words. Incredible. With this description, it has opened the door to English tourism. All retired people and people who want tranquility in their vacations. That is the profile of the area and its inhabitants.
Frequently my clients are German, French, Italian and Spanish. Occasionally some English tourist. However, you have seen that the treatment and attention of Elvira, is priceless and is the soul for everything to work.
Waiting for you next year (and expressing it to you in private today) is a double honor to have you again soon. A hug from your part to your lady.
Actually, we try every day to improve with clients like you.
Customers who are demanding, but also very constructive when evaluating an apartment.
Also thank you for taking the Tryadvisor platform, one of the best to rent for owners and clients.
Greetings and see you soon
Our house is your house
Frank and Elvira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
HelenaG76 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 november 2016 voor een verblijf in oktober 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: la tranquilidad del lugar,la limpieza el wifi,la cercanía del mar y la vista al mar.
Minpunten: realmente no puedo sacar ningún pero,para mí estba todo perfecto
Reisgroep: Con mi pareja
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 nov 2016
Hola Helena
Muchas gracias por tu opinion
Ha sido un placer tenerte en nuestro apartamento
No dudes que el precio no variara, sobretodo para futuros clientes que repiten.
Lo que si variara es la mejora que se hace año a año en el apartamento para que nuestros clientes se encuentren cada dia mejor.
Te esperamos nuevamente el año que viene. De nuevo un placer
Saludos de nuevo de Elvira y de Frank
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Boqueron5 ...
Málaga, Andalucia, Spain
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 27 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: La limpieza del apartamento en general
Minpunten: El ruido del aire que se filtraba por la ventana del dormitorio.
Reisgroep: Con mi pareja
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 mei 2016
Gracias Ricardo.
Ya sabes que puedes volver cuando quieras.
Estas en tu casa.
Un saludo de Elvira y mio
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fabrizio ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: in casa c'e tutto
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 mei 2016
"Grazie per la tua resposta. L anno prossimo ti spero Carla e Fabrizio. Complementi e grazie Frank y Elvira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5max9
Province of Pisa, Italië
2 beoordelingen
Beoordeeld op 2 februari 2016 voor een verblijf in januari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 feb 2016
E 'stato un piacere avere Massimo e il vostro partner rimanere nel mio appartamento. Dicono di aver aperto il mio appartamento, come a casa, se vogliono tornare (amici, familiari ...) Grazie per le vostre risposte positive e generoso che è apprezzato, tuttavia, provare ogni giorno per raccogliere le opinioni dei miei i clienti di continuare a migliorare ogni giorno. Vi auguro salute e un buon anno. A presto. Frank "
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franco_Ai ...
Province of Turin, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 22 januari 2016 voor een verblijf in januari 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Uitgebreide familie
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 jan 2016
Franco grazie per la tua opinione.
Un piacere essendo il mio cliente dell appartamento
Sei stato un buon cliente.
Alla partenza hai lasciato l'appartamento in uno stato pulito.
saluti
Presto
Frank e Elvira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
philippe6 ...
Beuvry, Frankrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 december 2015 voor een verblijf in december 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: prix raisonnable pour un logement de bonne qualité
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 jan 2016
Un plaisir de recevoir et d'avoir Philippe et son partenaire dans mon appartement
Clients tr�s sympathiques et responsables.
Ils ont quitt� l'appartement en parfait �tat au moment du d�part. Buenos clients � recommander aux futurs propri�taires.
Ils peuvent revenir quand ils le veulent.
Salutations Frank et Elvira
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen