Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.672)
Beoordelingen filteren
2.672 resultaten
Waardering van reizigers
837
1.051
511
156
117
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
837
1.051
511
156
117
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.672 beoordelingen
Beoordeeld op 13 januari 2017

Het hotel bestaat uit twee deelen. Let daarop als je boekt. De foto's van de mooie kamers zijn van het Serenitydeel. De fotoos met de stenen bank met kussens en de stenen keukentafel (blauw) zijn van het gewone deel. Al zijn er ook in het serenitydeel ook enkele van deze kamers. Wij boekten het gewone deel en kregen een kamer in het serenitydeel maar met de "simpele" inrichtiing. De. Bank in de kamer was het enige waar je op kon zitten binnen. Er waren geen andere stoelen behalve de tuinstoeltjes op t balkon. Savonds was t frisjes dus zaten we binnen op de harde bank met zn drieen dat was niet comfortabel. Het appartement werd prima schoongehouden. Op zondag is er geen schoonmaak. Het is zeer gehorig. Van Diverse ruzies en sexende buren mogen " meegenieten". Het is 18 plus dus heel rustig op het complex. Handdoekje leggen is verboden dat is erg prettig. Grotendeels Engelsen die het complex bezoekt. Bedden zijn goed. Kamer is zeer schoon. Keukenuitrustig minimaal maar voldoende als je alleen thee wilt zetten ofzo. Ontbijt: er is wel voldoende maar erg engels gericht. Bonen, veel worst, witbrood, eieren, limonade ipv sap en wat fruit.. Het is zeker geen luxe ontbijt. Voor ons weinig in elk geval weinig keus maar dat ligt misschien aan onze smaak. Zwembad: genoeg bedjes. Er werd weinig gezwommen. Complex ligt ongeveer 10 minuten lopen vanaf de leuke plekjes. Er zijn veel leuke eettentjes waar je goed kunt eten. Er is redelijk dichtbij een redelijk zanddstrand maar er staat in Teguise eigenlijk altijd veel wind dus op t strand liggen is eigenlijk geen optie. We zijn een dag naar playa del carmen geweest. Hier zijn veel meer stranden en veel minder wind. Ook veel touristerister trouwens,

Kamertip: Serentydeel zijn luxere kamers.
Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Claudia0229
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2016 via mobiele applicatie

Een niet te groot hotel met volledig uitgeruste appartementen, die dagelijks schoon worden gehouden. Zeer vriendelijk personeel. Het serenity gedeelte is mooi gelegen en biedt voldoende rust. Maaltijden in de vorm van van buffet zijn van goede kwaliteit. Strand is op loopafstand. Het was echt de moeite waard en voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gerard5658
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2016

Op de foto's een prachtig luxe resort. Het is zeker niet slecht, maar ook niet zoals de foto's doen verwachten. De kamers kunnen een opknapbeurt gebruiken. Daarentegen is het wel altijd schoon (het is even afwachten wanneer de schoonmaakster komt). Ook het zwembad wordt netjes onderhouden.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank SelinaBeg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2015

We kwamen door vliegvertraging vrij laat aan in het hotel. Het was 23.15 uur plaatselijke tijd. De man achter de balie keek erg nors. Misschien vond hij het niet prettig dat hij nog gasten moest inschrijven. Hij deed weinig moeite om begrip te hebben voor de gasten die al een vermoeiende reis achter de rug hadden. Door maar steeds te mompelen was hij praktisch onverstaanbaar. We moesten dus vaak een vraag herhalen. Hij verwees naar de bordjes met de appartement-nummers. We konden het zelf uitzoeken. De verlichting naar de bijgebouwen was uit. Er was niemand om de weg te wijzen en het regende. Dus dat viel niet mee
Toen we in de bar een biertje wilden drinken, werd daar medegedeeld dat er na 23 uur op het all-inclusief arrangement geen alcohol meer werd geschonken.
Ook het appartement liet te wensen over. Slechte bedden, kamerservice om de twee dagen, defecte brandmelders aan het plafond. Geen stoelen op de kamer.Te weinig afwateringsputten op de looppaden waardoor je door fikse plassen moest lopen. De keuken was wel uitgebreid maar van zeer matige kwaliteit.
Het is alleen een volwassenenhotel. Het zwembad is minimaal 160 cm diep in het smalste gedeelte. Niet logisch. Er is geen gratis wifi en deze is ook niet continue. Positief beoordelen wij de meisjes in het restaurant. Helaas is dit hotel onder de maat en dat staat in groot contrast met de schoonheid van het eiland. Als je een auto huurt, let dan op de verzekering. Je kunt vanuit het hotel mooie tochten maken en bezoeken brengen aan het museum en het huis van Cesar Manrique. DE wegen zijn prima en veilig.
Aan de reisleidster van Tui heb je niet veel. Zonde om daarop te zitten wachten.

Kamertip: Vraag bij het boeken naar gerenoveerde kamers in het serenety-gedeelte.
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wim v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 18 mei 2015

Vorige week van 10 mei tot 18 mei 2015 brachten we onze vakantie door bij Club Siroco. We hadden een heel leuk, gerenoveerd appartement ( in de Serenity Area, alleen voor volwassenen) )met 2 slaapkamers , flatscreen televisie , mooie badkamer. Schoonmaak was zeer goed. Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk.
We hadden een mooie tijd en willen terugkeren in september!

5  Bedank abelgraver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken