Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.697)
Beoordelingen filteren
5.699 resultaten
Waardering van reizigers
3.750
1.440
374
79
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.750
1.440
374
79
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 5.699 beoordelingen
Beoordeeld op 9 mei 2019

Hotel is luxe en ligt op een rustige locatie maar toch ook dicht bij het strand. Service is goed en elke kamer heeft een jaccuzi, heel fijn. Plaatsje zelf is vrij rustig. Wel aan te raden om heen te gaan.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank KarunaM28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2019

Zeer goed, comfortabel hotel, zeer goed eten. Goede bedden en als het weer meezit en je niet ziek wordt, zou het een heel aangenaam verblijf zijn geweest. De goede bedden kwamen van pas, omdat ik de laatste twee dagen van de vakantie met griep/koorts in bed heb gelegen.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
1  Bedank eh_vd_hoeven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2019

Mooie ligging rondom veel winkels en restaurants. Eten, veel keuze maar te koud. Onvriendelijk personeel in het restaurant. Kamers zijn mooi met heerlijke bedden en een kussen menu. Er mag gerookt worden op het balkon terwijl het non-smoking kamers zijn. Als niet rokers heb je hier veel overlast van.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank H P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2019

Dit is een reis met tegenslagen geworden, maar waar niemand iets aan heeft kunnen doen. De temperatuur was te koud er waaide een ijskoude harde noordenwind en we werden beiden de laatste 3 dagen ziek. Gelukkig zaten we in een supercomfortabele suite met een jacouzie waarvan we helaas geen gebruik van konden maken vanwege onze toestand. De bedden waren super, daar hebben we dan ook veel gebruik van gemaakt. De laatste 2 dagen veel geslapen en er alleen voor uit gegaan voor ontbijt, lunch en diner die ook voortreffelijk waren. Uiterst gevarieerd en lekker. Het hotel is geheel niet gehorig en hoewel de bezettingsgraad hoog was, straalde het zo’n rust uit. Nergens was het dringen geblazen. Ook in de eetzaal was er altijd ruim voldoende plaats.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank edvdh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
teguisebeachsdh, Management Department. van Barcelo Teguise Beach - Adults only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Sehr Geehrten Kunden,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben unser Hotel zu bewerten. Ihr Feedback ist uns sehr wichtig und wir freuen uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben.

Vorremmo inoltre ringraziarLa per aver sottolineato il comfort dei nostri letti perché a Barceló sappiamo che garantire confortevoli notti di sonno è la base di qualsiasi offerta alberghiera, per questo motivo scegliamo con cura i materassi per i nostri ospiti.

Wir schätzen ebenso Ihre Kommentare zur Qualität und Vielseitigkeit unseres Buffets, da unser exzellentes Chefkoch-Team bestrebt ist ein breit gefächertes Angebot an regionalen wie internationalen Köstlichkeiten für jeden Geschmack zuzubereiten, und es ist sehr zufriedenstellend zu lesen, dass es uns gelungen ist Ihren Gaumen zu verführen.

Wir hoffen Sie bald erneut bei uns begrüßen zu dürfen, damit Sie einen weiteren sehr guten Aufenthalt bei uns haben.

Mit Herzlinchen Grüssen,

Management Department.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2019

mooi hotel, veel faciliteiten en een goed restaurant met een mooi buffet voor 's morgens en 's avonds. je kunt daar ook lekker bij een lokaal restaurant eten wat allemaal dicht in de buurt is opeen gezellig pleintje

Datum van verblijf: april 2018
Bedank Susanv1274
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken