Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.697)
Beoordelingen filteren
5.698 resultaten
Waardering van reizigers
3.749
1.440
374
79
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.749
1.440
374
79
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
22 - 27 van 5.698 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juni 2018 via mobiele applicatie

Heerlijk weekje vakantie gehad. Super goed service. Eten was top. Zwembad was ook prima. Alleen omgeving binnen hotel zag ee beetje verouderd uit. Strand was beetje ver. Kamer was prima. Ik zou zeker aanraden voor een all in vakantie.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 227emrahk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
teguisebeachsdh, Guest Relations Manager van Barcelo Teguise Beach - Adults only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2018
Google-vertaling

Dear Ms. Emrah,


Thank you for the great feedback of your recent holiday experience at our Barceló Teguise Beach; guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that, we are happy our hotel and staff were able to meet all your needs during your stay.

Thank you for the description of the room we accommodated you in during your stay, it is our goal to provide our guests with spotless, attractive and spacious rooms and we are really happy to know you liked yours so much.


At Barceló we know that meals are an important aspect of our guests' overall holiday expérience in our hotels, this is why our team of Chefs prepare for each service a wide variety of delicacies to cater for all diet requirements and please the most demanding palates, we are therefore very pleased that we could satisfy yours.


Thank you once again for sharing your experience with us, and we look forward to welcoming you back at the Barceló Teguise Beach.


Best Regards,


Rocío Magán
Guest Enperience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 maart 2018

we hebben een heerlijke week gehad, alles was goed voor elkaar, mooie zwembaden en terras. goed ontbijten een heel uitgebreid buffet. we hadden een iets luxere kamer met een wirlpool en een heel fijn bed

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank suzanna130
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 maart 2018 via mobiele applicatie

Perfect hotel..geweldige bediening...centraal gelegen... gevarieerd eten en daarbij ook nog heel goed!! De kamer is gewoon af...Wel moeilijk om na 10.00 uur nog een fijn plaatsje bij het zwembad te vinden..dat is ook echt het enige minpuntje...dus ga gewoon naar t heerlijk rustige strand!!

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank MarijkeR59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
teguisebeachsdh, Guest Experience Manager van Barcelo Teguise Beach - Adults only, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 maart 2018
Google-vertaling

Dear Marijke,

First and foremost we would like to thank you for the great review you shared following your recent visit to our Barceló Teguise Beach hotel and are delighted to read that we were able to match your expectations.

Thank you for your very nice compliments for our team, they do work very hard every day to make sure our guests feel well attended to at all times and definitely are an asset to our hotel. We will certainly relay your praising comments to all of them and we are sure they will be pleased to know their efforts have been appreciated.

It is also good to know that you enjoyed the many culinary delights prepared by our professional Chefs who always strive to offer a wide variety of typical delights in order to please all palates and we thank you for letting us know that we could conquer yours.

We would also like to thank you about the highlight on the location of our hotel. Costa Teguise is blessed with some great beaches, there are no less than five main beaches for holidaymakers to explore.

Again, dank je for your comments and we hope that we have the opportunity to welcome you back in the Barceló Teguise Beach and offer again an excellent service and experience.

Yours in service,

Nerea Periáñez
Guest Experience Manager









Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2018 via mobiele applicatie

Verblijf is prima! Personeel uitermate behulpzaam en zeer vriendelijk.

Mooie kamer maar zeker niet schoon!

Buffet restaurant en ontbijt met ruim assortiment, kwaliteit en smaak is gemiddeld wat altijd moeilijk blijft!
Wel zijn borden en glazen altijd smerig en slecht afgewassen! Wat erg jammer is en niet nodig is!

Adults only concept is wel zeer prettig, vooral te merken rond het zwembad.

Dus algeheel zeker niet slecht maar kan op aantal punten zeer gemakkelijk beter.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank R7789YYrobr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 februari 2018

Dit hotel ligt overal redelijk dichtbij. Costa teguise zelf is voornamelijk een verzameling souvenir winkels en restaurant. Het hotel is prima met redelijke kamers (qua ruimte) en een prima buffet restaurant. Fietsen- en auto huur is om de hoek. Ons is de zondagsmarkt in Teguise en wandelingen in Timanfaya goed bevallen zonder iets te kort te doen aan het noorden en zuiden

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Jan O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken