Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van La Hacienda

La Hacienda
Geclassificeerd als nr. 64 van 230 Restaurants in Costa Teguise
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 32
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld

Meer dan prima eten. Locatie, bediening en kwaliteit van het eten bijzonder goed. Een aanrader. Ook leuk aangekleed in mexicaanse sfeer

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 67ronaldl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.735)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.736 beoordelingen

12 september 2019 beoordeeld

Leuk Mexicaans restaurant. Het ontvangst was al met een welkomstdrankje, leuke binnenkomer! Vriendelijke bediening! Uitgebreide menukaart met voor elk wat wils (vlees, vis, mexicaanse gerechten maar ook gewoon een broodje hamburger met frietjes). Onze biefstuk en kipkebab waren erg lekker! Dit allemaal tegen een prima prijsje. Kortom aanrader!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Ruud S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mariel0pez, Director de Relaciones Públicas van La Hacienda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2019
Google-vertaling

Thank you!! It is a pleasure to read reviews like this, we are waiting for you very soon
 

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier heerlijk gegeten. We houden van Mexicaans, en dat was hier top. Naast diverse glutenvrije mexicaanse optie, ook glutenvrije pizza’s. Vergeet niet bij aankomst te melden dat er glutenvrij gegeten wordt, dan maken ze het namelijk in een afgescheiden deel van de keuken. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 509willemv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mariel0pez, Director de Relaciones Públicas van La Hacienda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2019
Google-vertaling

Thank you very much for your visit, we are glad you enjoy the service and our dishes, on your next trip to the Costa Teguise we are waiting for you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2019 beoordeeld

Zeer gezellig restaurant! Leuke bedieningen en erg lekker eten! Wanneer je in costa tequise bent moet je er zeker gaan eten! Of een lekkere cocktail drinken!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Danique23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitnodigend om naar binnen te gaan en niet teleurgesteld. Vriendelijke bediening, schone mooi ingerichte zaak. Fajitas en een chicken salade. Lekker!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 677ericav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Hacienda bekeken, bekeken ook

Costa Teguise, Lanzarote
Costa Teguise, Lanzarote
 
Costa Teguise, Lanzarote
 

In La Hacienda geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding