Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (779)
Beoordelingen filteren
779 resultaten
Waardering van reizigers
444
248
63
17
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
444
248
63
17
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 779 beoordelingen
Beoordeeld op 2 september 2019 via mobiele applicatie

Wij zijn hier van de zomer 10 dagen geweest. Het hotel is inderdaad tegen een berg opgebouwd, maar ik vind dat je daar niet over mag klagen, aangezien dit duidelijk vermeld wordt. Je kan gebruik maken van de golfkarretjes die er rijden. Ons verblijf is erg aangenaam geweest. Het is een schoon hotel en het personeel is erg vriendelijk. Dat je het water uit de kraan kan drinken door hun zuiveringssysteem is mooi ontwikkeld. De keuze bij het ontbijt is reuze en verveelde geen moment. De keuze voor de lunch en avondmaaltijd viel ons echt tegen voor een vijfsterrenhotel. Telkens dezelfde dingen die terug komen, maar dan net met een ander sausje oid. Hierdoor zouden wij niet nog eens terug keren naar dit hotel. Wij hebben gebruik gemaakt van de gym en die is prima uitgerust voor een vakantie. De animatie is leuk en het personeel bij de bar beneden uiterst vriendelijk. We raden je zeker aan om een reservering te plaatsen in het al a carte restaurant. Wij hebben hier heerlijk gegeten. Een domper was toch wel de service van de golfkarretjes. Wij belde op de dag van vertrek naar de receptie om 7.25 omdat we om 8:00 zouden worden opgehaald. Wij wilde graag dat onze bagage naar boven werd gebracht. Ons werd verteld dat we 20 minuten moesten wachten. Erg vreemd want de karretjes reden op en af naar het ontbijt. Helaas moesten wij zelf om 7:55 met onze bagage gaan slepen, aangezien de bus er al stond.
Zo laten ze gaan goede laatste indruk achter.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Danitavdlinden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRManagerGB, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Mrs. Danita,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday with us. We would like to thank you also about your kind words for our staff and our hotel. You are making us very proud of our team. Regarding the golf cars we would like to let you know that in 5 - 10 minutes they arrive, there are though days that you may have to wait more but we do give you the information. Regarding the food we do have two restuarants with a big variety of warm and cold dishes. We would be happy to see you again in our hotel.

Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2019 via mobiele applicatie

8 daagjes naar dit hotel geweest, echt een heel fijn verblijf gehad.
Hele aardige mensen, lekker eten en 3 zwembaden om uit te kiezen.
Onze kamer wat op de eerste verdieping en hadden zeezicht.
De kamers zijn lekker groot en worden prima schoon gehouden elke dag.
Erg leuk personeel in het restaurant en gelachen met claudio de ober.
We komen hier zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sjorsk892
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRManagerGB, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday with us. We would like to thank you also about your kind words for our staff and our hotel. You are making us very proud of our team. We are waiting for you one more time. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019

Zeer vriendelijke en professionele medewerkers.
Prima faciliteiten.
Mooie schone kamers.
Restaurant had overvloedige keuze en is van goede kwaliteit.
Meerdere zwembaden en bars zodat het nergens te druk was.
Gunstige ligging, vlak bij strandje en Kardamena.
5 sterren zonder twijfel

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michiel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRManagerGB, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Michiel,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday with us. We would like to thank you also about your kind words for our staff and our hotel. You are making us very proud of our team. We are waiting for you one more time. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2019

Een kleine week hier verbleven. Omdat het zo groot is, is het ook niet druk. Het is maar 2 keer gebeurd dat de ligstoelen op het strand allemaal in gebruik waren. Ook het strandje is dus heerlijk rustig. De restaurantmedewerkers zijn erg aardig en behulpzaam. De kamer is ruim en brandschoon. In één woord: fantastisch!

Kamertip: Absoluut je voorkeur aangeven. Bij een zwembad zijn 's avonds muziekactiviteiten tot ongeveer 22 uur en daar zijn ook kamers.
Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank PEZ1954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRManagerGB, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday with us. We would like to thank you also about your kind words for our staff and our hotel. You are making us very proud of our team. We are waiting for you one more time. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2019

Top verblijf gehad. Twee weken verbleven, super mooi en verzorgd resort! Personeel is zeer vriendelijk en persoonlijk en het eten is heerlijk! Ook de animatie is elke dag weer vrolijk en enthousiast. Het uitzicht vanaf het resort is schitterend!! Echt een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NDanen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PRManagerGB, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Mr. Danen,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday with us. We would like to thank you also about your kind words for our staff and our hotel. You are making us very proud of our team. We are waiting for you one more time. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken