Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (640)
Beoordelingen filteren
641 resultaten
Waardering van reizigers
361
207
49
17
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
361
207
49
17
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 641 beoordelingen
27 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooi resort. Van alle gemakken voorzien. Dorpje Kardamena is heel goed te voet te bereiken. Eten is gevarieerd. Twee restaurants waarvan de ene vaak Grieks buffet heeft en de ander internationaal. Er is voor ieder wat wils. Hele fijne week gehad in dit hotel

Verbleef: mei 2018, reisde met familie
Bedank haandroogsma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday. We always try to be better and we took your feedback very seriously. Be sure that we will convy your kind words to the whole hotel staff. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is prima gelegen en geeft een mooi uitzicht. Het dorpje Kardamena is op loopafstand en is heel gezellig met barretjes, restaurantjes en winkeltjes. Wij hadden in het hotel all inclusive geboekt. Wellicht zouden we de volgende keer overnachting&ontbijt doen en andere maaltijden elders. Eten is ok, maar niet super goed mn temperatuur laat te vaak te wensen over. Koffie is beroerd: heet water met koffiesmaak. Personeel is aardig en graag bereid te helpen. De hotelkamers en zwembaden zijn over het resort verspreid en dat geeft nooit het gevoel van drukte. Mocht je strand bij je hotel belangrijk vinden, zoek dan verder. Er is een klein strandje aan de overkant van de weg, maar dat is niet leuk/gezellig.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank FZ1168
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 mei 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for taking the time to write a review on Tripadvisor.

We are very pleased that you enjoyed your holiday. Thank you also for all your suggestions for improvement. We always try to be better and we took your feedback very seriously. Be sure that we will convy your kind words to the whole hotel staff. Thank you again for your preference at our hotel.

We would be happy to see you again in our hotel.
Best regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2017 beoordeeld

- Goede schone en ruime kamers, met een schone badkamer.
- Prachtig uitzich over de zee en over de in de buurt liggende eilanden. Het zijn wel geen mooie zandstranden, er zijn flink wat rotsen te vinden. Schoentjes zijn aan te raden.
- Het zwembad is onverwarmd. Dit schijnt redelijk standaard te zijn, maar voor mij wel een groot minpunt.
- Voor eten moet je inderdaad de heuvel op, maar als een niet al te grote sportieveling was dit prima te doen. Ook al lukt de berg op aardig, je moet zeker een keer het ritje met de golfkarretjes maken.
- Animatie is erg matig. Ze zijn niet enthousiast genoeg om mensen mee te krijgen en doen dingen plichtmatig. Ook de avond shows zijn simpel met stukjes die ergens van het internet geplukt zijn.
- En dan het eten. Wat er was, smaakte heerlijk. Maar er is weinig keus en ik heb de hele week flink op het toilet gezeten. Ook was het snel koud. In Kardamena kan je prima goedkoop eten en ik zou in Griekenland niet snel nog eens all inclusive gaan zitten.

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Judith S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Mrs. Judith,
Thank you for taking some time to write about your holidays in our Hotel.
It is very important for us to receive constructive feedback from our Guests. We are happy you have enjoyed the facilities of the hotel.
Regarding the steep hill, our cars are always at your disposal upon request (from the bars/reception or from your room).
Regarding the food we are happy you found it delicious and we are very sorry that it was getting cold quickly, but this is something normal if you sit outside in the balcony.
Our Animation has only positive feedback from our Guests' reviews and they are only asking the guests to participate in the activities without pushing them.
Nevertheless, we will be happy to see you in our Hotel in the future!
Kind Regards,
Grand Blue Beach Hotel Team .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld

niet erg geschikt voor ouderen en slecht ter been zijnde vanwege steile hellingen. er rijdt wel op verzoek een golfkarretje. Service is good en de kamers ook. Eten zoals je het mag verwachten in griekenland en anders neemje zelf pindakaas en hagelslag mee

Verbleef: oktober 2017, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank R5086ZVbenw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Ben,
Thank you very much for your review in Tripadvisor!
It is very nice to know that you have had a nice holiday in our Hotel and that you have enjoyed every minute of it!
Thank you very much for your amazing words regarding our Staff, cleanliness, Food and Rooms.
We will be very happy to see you one more time in our Hotel.
Kind Regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2017 beoordeeld

Een prachtig gelegen hotel met veel faciliteiten. En dan het uitzicht, werkelijk eindeloos! De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht met erg veel kastruimte. Ook de badkamer is royaal en voldoende ruimte voor de toiletartikelen.
De kamer wordt elke dag keurig schoongemaakt. Handdoeken zoveel je wilt zelfs voor de ligstoelen bij het zwembad zijn speciale badlakens te verkrijgen.
Het personeel is zeer vriendelijk maar niet overdreven. Wij hadden het uitstekend naar onze zin in dit luxueus en trendy hotel!
Bekijk de foto's en boek dit hotel!

Kamertip: Neem een kamer met zeezicht! Er zijn hoogteverschillen maar er zijn golfkarretjes.
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank r0elst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Guest Experienc... M, Guest Relations Manager van Grand Blue Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Mrs. Helen,
Thank you very much for your review in Tripadvisor!
It is very nice to know that you have had a wonderful holiday in our Hotel and that you have enjoyed every minute of it!
Thank you very much for your amazing words regarding our Staff, cleanliness, Food and Rooms. Our Staff works really hard and therefore it is nice to know that our guests acknowledge all their efforts.
We will be very happy to see you one more time in our Hotel.
Kind Regards,
Grand Blue Beach Hotel Team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken