Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel goed !!!”
Beoordeling van Ta Adelfia

Ta Adelfia
Geclassificeerd als nr. 7 van 82 Restaurants in Kardamena
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 14
Keukens: Grieks
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
31 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier lekker gedineerd , de mosseltjes waren de beste van heel onze vakantie, de vis was super vers en lekker, dessert was dik in orde, en dit alles voor ons normen een spotprijs, komen zeker terug

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Alexander T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (771)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 771 beoordelingen

26 september 2016 beoordeeld

Hier gezellig zitten eten. We hadden een mezes menu en dat was erg lekker. Bediening top en prijzen goed voor wat je krijg.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank JaNoAmersfoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Was erg lekker, zat helemaal vol gelukkig konden we er nog net bij. Personeel erg aardig , eten was top!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank nickvins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De laatste 3 avonden van onze vakantie hier gegeten en super! Vis en meze zijn heerlijk ! Aanrader Om net als de Grieken een aantal voorgerechten te bestellen. Leuke en spontane bediening.

Sandra ,Diego en Norbert van Sommeren

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank R3082QPsandrab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwacht zeer goed gegeten in dit restaurant voor een belachelijk lage prijs en een prima entourage. Prima verse vis en een Mousaka. Een aanrader op Kos

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank westaustralia2009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ta Adelfia bekeken, bekeken ook

 

In Ta Adelfia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding