Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super! ”
Beoordeling van The Family Restaurant

The Family Restaurant
Geclassificeerd als nr. 8 van 63 Restaurants in Kalamaki
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 22
Gegevens restaurant
15 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gegeten tijdens ons verblijf in Kalamaki. Voor ieder wat wils op de kaart. Vriendelijke bediening, en er werd zelfs typisch Grieks gedanst en met borden gegooid :) Echt een aanrader!!

Bedank Veerle B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colin_musgrave, Guest Relations Manager van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you Veerle B for your review, we value all our customers comments and we are so pleased you enjoyed your visit to the family, we look forward to welcoming you on your return to the island. Thank You Yamas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (474)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 475 beoordelingen

24 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellig restaurant met uiterst vriendelijk personeel. Zijn hier 3 keer geweest tijdens ons verblijf. Elke avond word er gedanst op Griekse muziek soms met vuur en soms met borden gooien erg vermakelijk. En als je mee wilt doen is dat zeker mogelijk. Het eten is ook heerlijk met een ruime keuze. Echt een aanrader.

Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colin_musgrave, Guest Relations Manager van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 september 2017
Google-vertaling

Thank You Paul for your review, we value all our customers comments and we are so pleased you enjoyed your visit to the family and we look forward to welcoming you on your return to the island. Thank You Yamas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij. Gezin met 2 jonge kinderen in de leeftijd van 1,5 en 0 jaar hebben hier heerlijk gegeten. We kregen een super gastvrije welkom door het personeel, welke overigens allemaal familie van elkaar is. Onze kinderen kregen volop de aandacht en alles werd er uit de kast gehaald. Van ballonnen tot knuffels. We hebben geen kind gehad aan onze zoon van 1,5 jaar. Voor gezinnen en stellen is dit restaurant zeker een 100% aanrader!!!! Zeer uitgebreide menukaart. Van Italiaans, Grieks tot Mexicaans.

Bedank jo_hightower
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colin_musgrave, Guest Relations Manager van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

We thank you for review and we appreciate all our customers comments we hope to see you and your family back at The Family Restaurant very soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Toen we hier heel gezellig even wat gingen drinken, werd ons verteld over hun Griekse Avond en hebben we een tafel gereserveerd.
Daar hebben we geen spijt van gehad.

We zijn op tijd, krijgen onze drankjes en wachten af hoe de avond zal verlopen.
Er wordt een buffet opgesteld. Mooie gerechten. Maar ja... Toen er tafel voor tafel werd uitgenodigd om uit te zoeken wat je wilt, zijn er natuurlijk altijd mensen die geen maat kunnen houden.

Er werd dus gelijk rijkelijk aangevuld.

Maar alles was super goed klaar gemaakt en het smaakte voortreffelijk.
Min puntje was wel, dat de dansers wat vroeg begonnen. Iedereen zat net te eten.
Maar ze dansten heel verdienstelijk en met veel enthousiasme.
Alles bij elkaar een heel leuke avond.

Bedank Frank W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colin_musgrave, Guest Relations Manager van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your review we appreciate all our customers comments. We hope to see you when you return to the island.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wauw wat heerlijk! Je kunt hier heerlijk zitten, bedieninging is top! Geen kleine stukken vlees. En perfecte bereiding.

Echt een aanrader!

Bedank Lisette E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
colin_musgrave, Guest Relations Manager van The Family Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 september 2017
Google-vertaling

Thank you for your review we appreciate all our customers comments.
We are glad you had enjoyable Family experience . We hope to see you at the restaurant again when you return to the island. Thank You.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Family Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In The Family Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding