Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (230)
Beoordelingen filteren
230 resultaten
Waardering van reizigers
125
76
17
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
125
76
17
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 230 beoordelingen
1 augustus 2015 beoordeeld

Een geweldige tijd hier gehad. Mooie ruime appartementen met een uitstekende ligging. Het personeel staat voor je klaar, niets is te gek. Een mooi zwembad en een hele gezellige bar waar je gezellig kan eten voor een zeer lage prijs. In de avond gezellig een cocktail drinken in een gezellige omgeving. We gaan zeker nog een keer terug.

Kamertip: aan de voorkant heb je het mooiste uitzicht.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Karin19682015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamers zijn groot met leuk balkonnetje. Zwembad is aanwezig met kinderbad en glijbaan. Service van het personeel is goed. Ontbijt is goed verzorgd. Leuke bar aanwezig in het hotel. Veel restaurants in de nabijheid dus volop keuze. Je mag van de faciliteiten van naastgelegen hotel gebruik maken zoals het riante zwembad. Het strand is op 10 minuten loopafstand waar je schildpadden kan spotten als je geluk hebt. Lekker rustig strand trouwens met schildpadnesten. Laganas en de luchthaven op steenworp afstand. Ideaal. Leuke souvenirswinkels en supermarkten in de buurt.

  • Verbleef: augustus 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SuradjB1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2015 beoordeeld

14 dagen in dit gezellige hotel verbleven. Net hotel met een ruime kamer. Prima bediening die altijd voor ons klaar stond. Het hotel beschikt ook over een gezellige bar, waar ook kan worden ontbeten of geluncht. Vaak namen we 's avonds nog een coctail aan de bar, ingeschonken door Gina. Wel regelmatig 's nachts wakker geworden door vliegtuig lawaai of de vuilnisdienst die wel erg vroeg langs kwam. Toch zeer aan te raden.

Kamertip: In de zomer is het, ivm de hitte, beter om de zwembad kant te kiezen.
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank dolfd226
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
20 oktober 2014 beoordeeld

we hebben niet in dit hotel geslapen maar ik kan een bezoek aan de bar aanraden. Ze hebben de langste happy hour bekend voor de mens. De medewerkers zijn vriendelijk bezocht & ik elke avond voor mijn vaste repareren. Ze serveren ook goed snacks/maaltijden & ijs voor een zeer redelijke prijs. Geweldig voor families met een budget. Vriendelijk personeel ook

1  Bedank DerekLawrence
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
30 juli 2013 beoordeeld via mobiele applicatie

15 dagen in dit hotel verbleven
Simpel, maar schoon en ruim.
Prima accomodatie in het leuke en niet te drukke kalamaki.zou het iedereen aanbevelen.mooi zwembad en zeer vriendelijk en bereidwillig personeel

  • Verbleef: juni 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jeanninebus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken