Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijkste ijs ooit gegeten ”
Beoordeling van In Time

In Time
Geclassificeerd als nr. 2 van 3 Dessert in Kalamaki
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 9
Keukens: Bar
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd
13 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nog nooit zo een lekkere chocolade ijscoupe gegeten. Proefde de pure chocola. Ook de wafels met ijs waren voortreffelijk. Het geld meer dan waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank ov0148
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (143)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 143 beoordelingen

23 juli 2017 beoordeeld

Na een lekkere wandeling of fietstocht is het hier altijd goed uitblazen met de beste koffie uit de omgeving.
Complimenten
Cornell & Ans

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Ans K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2015 beoordeeld

Aan het enige rond punt in Kalamaki ligt een ijssalon met niet alleen heerlijk ijs, maar ook de lekkerste ijskoffie die we gedronken hebben.
The place to be om op je gemak uit te blazen.
Bediening is super.
Onze herinneringen aan Kalamaki beginnen altijd met 'In Time'.

On the only roundabout in Kalamaki is a beautiful chill-out-cafe.
They have the best ice-coffee we 've ever had.
The service is friendly and very good.

If we say Kalamaki, we think 'In Time'

Datum van bezoek: juni 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank G J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2014 beoordeeld

Onze favoriete ijssalon waar we bij ieder bezoek getrakteerd werden op een lekker fris alcoholvrij drankje, onze kinderen 3 en 5 jaar oud) vonden dit geweldig.

Helaas ontdekten we de ijskoffie wat aan de late kant.

Datum van bezoek: augustus 2014
1  Bedank Marco_van_Nunen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2013 beoordeeld

In Time is een gezellige zaak.
Je kunt hier rustig even bijkomen.
De service is uitstekend.
Het ijs is heerlijk.

Kortom een terras waar je even rustig kunt genieten van je ijs, koffie e.a.

Datum van bezoek: augustus 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Esther V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die In Time bekeken, bekeken ook

 

In In Time geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding