Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (881)
Beoordelingen filteren
881 resultaten
Waardering van reizigers
215
368
191
77
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
215
368
191
77
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 881 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Eenvoudig hotel als je de Van der Valk standaarden gewend bent. De kamers liggen aan de overzijde van een heel drukke verkeersweg. De kwaliteit van het diner is wisselend. De sliptong was goed, maar de seniorenschnitzel was beneden peil met erg veel paneermeel ipv vlees.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 616anniev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Fijn hotel alleen jammer dat de kamers en het algemene gedeelte (zoals receptie, eetzaal en restaurant gescheiden zijn door een redelijk edrukke weg.
Zeer uitgebreid en goed verzorgt ontbijt (top), vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank AdenML
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 september 2019

Slechtste hotel wat ik ooit heb gehad. €165 voor een suite aan een megadrukke weg, met een jacuzzi die je met een douchekop moet vullen. Geen douche, geen airco. Na het vragen van een andere kamer, een kamer met douche die niet wegloopt waardoor de kamer blank staat, doorgezakte bedden, en 50 graden binnen. En als je met een cadeaubon wilt betalen zou ik eerst zwart op wit van de manager een bevestiging vragen want ook al heb je bevestiging van de receptionist zwart op wit dan zeggen ze bij aankomst dat ze de cadeaubon niet accepteren, en kun je dus zelf je portomonnee trekken.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 673debbyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2019

Hoofdgebouw met receptie, ontbijtruimte en restaurant perfect volgens de kwaliteit van Van der Valk.
Het gebouw met de kamers jammer genoeg niet !
Muffe geur in de kamers en de gangen.
Ook geen frigootje aanwezig op de kamer.

Datum van verblijf: september 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Eerebout D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 september 2019

Het hotel is behoorlijk gedateerd, behoeft renovatie.Kamers liggen in een apart gebouw aan de overkant van een doorgaande weg.
Wij hadden een kamer voor minder validen; de aanpassing bestond uit twee beugels. Douche veel te klein in zijn algemeenheid maar zeker voor mensen met een handicap.
Totaal ongeschikt voor rolstoel gebruikers.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Kees v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken