Eigenaar en sommige personeelsleden zijn erg aardig maar ik zal hier zeker niet weer boeken.
Wij zijn niet vies van een feestje of uitgaan maar wanneer het onverantwoordelijk is met corona doen wij dit liever niet. In dit hotel doen ze alsof corona niet bestaat..
Als je wilt slapen moet je hier absoluut niet heengaan. Hele nachten wakker liggen van schreeuwende mensen, harde muziek tot 's ochtends vroeg of de hele nacht luisteren naar kotsgeluiden van anderen is hier heel normaal en daar wordt door het personeel dus ook niet op ingegrepen. Tuurlijk snap ik als iemand wil partyen, dat maakt mij niet uit, maar het was netjes geweest als er (ook vanuit de hotelorganisatie) rekening was gehouden met mensen die wel willen slapen tussen 2:30 en 8:30 's uur ochtends.
Qua hygiene had ik het hotel erger verwacht, maar was het niet heel fris (vlekken op lakens en lege pakjes sigaretten onder bedden van voorgaande gasten).
Daarnaast staat op alle bookingsites dat er een continentaal ontbijt wordt aangeboden maar dat komt hier neer op een menukaart die je krijgt voorgeschoteld met 5 keuzen inhoudende toast, jam, bonen, ei of bacon. Wij hebben het ontbijt dus overgeslagen ondanks dat wij hier wel voor hebben betaald.
Als klapper op de vuurpijl mochten we ruim 60 euro toeristenbelasting aftikken voor 6 rammelende dagen in dit bijzondere hotel.Meer