Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon goed en fijn restaurant”
Beoordeling van The Isles

The Isles
Geclassificeerd als nr. 14 van 99 Restaurants in Laganas
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Grieks
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
27 september 2017 beoordeeld

Heerlijk gegeten hier een aantal keren. Goed eten en vriendelijke bediening zorgt voor een fijne avond. Ligt ook gezellig aan het strand.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank laganas777
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (234)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 234 beoordelingen

16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier al 2 keer geluncht! Vriendelijke bediening en lekker gyros en souvlaki hebben ze hier. Veel Griekse gerechten op de kaart. Een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank PamelaKlein
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt zelfgemaakte traditionele Griekse gerechten , dat proef je. Heerlijk ! Zoals het moet zijn als je terug denkt aan de jaren 80 en 90. Niets uit de magnetron of diepvries.
Attente bediening met veel ervaring dat merk je.
Als je echt van Grieks eten houdt zeker doen als je in de buurt bent !

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Odyssey670922
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten is heerlijk vers en echt waar voor je geld de zalm proefde of hij vandaag gevangen is zo vers en de bediening is ook heel vriendelijk

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank jeroenl470
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De visschotel voor 2 besteld
We hebben genoten van het begin tot het einde. Zeer zeer lekker.
Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank Pierre V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Isles bekeken, bekeken ook

 

In The Isles geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding