Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig”
Beoordeling van Sirocco Restaurant

Sirocco Restaurant
Geclassificeerd als nr. 10 van 99 Restaurants in Laganas
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Europees
Gegevens restaurant
6 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, leuk en vriendelijk personeel.
Proberen Nederlands met je te praten voor zover het lukt.

Snelle bediening.
Met 1 woord, geweldig

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Krista K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (456)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 456 beoordelingen

18 oktober 2017 beoordeeld

Goed eten, voor een betaalbare prijs! Dit restaurant vaak bezocht tijdens onze vakantie. Vriendelijk personeel

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KarloH5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vriendin en ik hebben hier meerdere keren gegeten. Het eten was altijd erg goed en het personeel was super vriendelijk en meedenkend over de keuze van het eten. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank KMatthijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier door een vriendelijke man naar binnen gelokt. De kaar ziet er goed uit alleen is het eten gemiddeld.
Zelf had ik de hamburger waarvan het broodje een simpel wit bolletje was. Bij een hamburger van deze prijs verwacht ik zelf toch iets meer. Mijn vriend had een Mexicaans gerecht met beef maar deze was ook een beetje taai.
We hadden er iets meer van verwacht. De bediening heeft ook niet echt oog voor je.

Datum van bezoek: september 2017
1  Bedank nonna007-doornenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super restaurant, heerlijk eten en heel leuk personeel! In onze vakantie van 8 dagen 3x wezen eten! Echt top!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Michelle L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sirocco Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Laganas, Zakynthos
Laganas, Zakynthos
 

In Sirocco Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding