Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (10.455)
Beoordelingen filteren
10.455 resultaten
Waardering van reizigers
5.435
3.526
1.113
259
122
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
5.435
3.526
1.113
259
122
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
32 - 37 van 10.455 beoordelingen
Beoordeeld op 31 mei 2018

Ruim opgezet Hotel met oog voor detail. Er wordt nergens op bezuinigd. Er is van alles te beleven. Alles wordt goed bijgehouden en schoongehouden. Heerlijk bed met heerlijke kussens. Een grote t.v. een luxe badkamer.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank estherita2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2018

Hotel bleek veel grootschaliger te zijn dan we hadden verwacht op basis van de website en reisaanbieding. Prijs/kwaliteitsverhouding niet in evenwicht.Service reisorganisatie (Tui) was uitstekend.De boulevard richting winkelcentrum was erg sober en zou gezelliger zijn met wat meer restaurantjes etc.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank carlabeeftink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarceloFuerteventura, Guest Relations Manager van Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 april 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
We greatly appreciate the time you spent to review your recent experience in our hotel, at the Barceló Fuerteventura Thalasso Spa we always strive to exceed guests' expectations and your comments will help our teams reaching that goal.
We are glad to read that you really enjoyed our location & our hotel facilities during your recent stay. However, you felt a non-correspondence in between the value for money. I will share this feeling with the hotel manager to make an analysis about that. Our company always strive to ensure the best pricing for our guests.
Thank you once again for making us your choice hotel and for your constructive critics, we certainly look forward to serving you again and to have the opportunity to exceed your expectations in a not too distant future.
Yours Sincerely,
Briseida Bautista
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2018

Heerlijke ontspannen vakantie, ruime comfortabele kamer, goede bedden, ruime badkamer, heerlijk zwembad met restaurant, betaalbaar, uitstekende voorzieningen, goed uitgebreid ontbijt e n dito diner. Veel versproducten.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank henniebruggink
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 februari 2018

Een lekker hotel met allerlei vermaak: midgetgolf, tennis, fitness enzovoort. Verder een lekker verwarmd zwembad. Het eten was heerlijk. Een week is precies goed, want dan heb je het eiland en het hotel wel gezien.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank johanneskar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2018

Groot hotel gelegen aan het strand met een prachtige wandelpad langs het strand. Prima buffetten met veel keuzes. Fijne bedden. Vlakbij centrum met leuke bars met live muziek. Midgetgolfbaan is er ook en leuk om een keer te spelen.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank Wilpas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken