Volledig restitueerbaar voor vr 13 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 14 okt.
Trip.com
ZenHotels.comUS$ 152
Beoordeeld op 26 juli 2021 via mobiele applicatie

Op het laatste moment hebben we een vijfdaags arrangement geboekt om onze vakantie mee te beginnen.
Wat een heerlijke start na een hectische periode van werken.
De aankomst is al super en vervolgens blijkt ook alles te kloppen.
Het enige verbeterpunt is wat ons betreft de variatie in het driegangen menu dat bij het arrangement hoort. De kwaliteit is top, maar het zou aan plezier winnen als beide menus meer van elkaar verschillen.

Datum van verblijf: juli 2021
Jennifer Roose, Eigenaar van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2021

Beste Linda,
Bedankt voor deze review. Fijn dat alles naar wens is geweest.
De tip voor het diner zullen we meenemen.
Met vriendelijke groet, Jennifer, Hotel De Ruwenberg

Beoordeeld op 21 juni 2021

Wat een fijn hotel en wat een fijne mensen die daar werken!
Van ontvangst tot diner en van de kamermeisjes tot de ontbijtmedewerkers, allemaal enorm vriendelijk en behulpzaam!
Wij hebben het heerlijk gehad!!

Datum van verblijf: juni 2021
Jennifer Roose, Eigenaar van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2021

Beste Pieter,
Fijn dat alles naar wens is geweest en jullie hebben genoten.

Beoordeeld op 13 juni 2021 via mobiele applicatie

Aankomst op een prachtig landgoed met ontvangst in het kasteeltje. Vriendelijk personeel maar de eerste vraag was of we de rekening maar meteen wilden betalen. Vreemd! Ze hadden m'n creditcard al dus waarom? In coronatojd moest alles gereserveerd worden maar veel was al vol en ontbijt was zoeken naar een gewenst plekje. Het ontbijt was niet meer dan redelijk, weinig keuze en vrij standaard. Van de kamer kan je niet veel meer zeggen als klein, schoon en echt gericht op een conferentie hotel hetgeen dit hotel ook is. De badkamer gedateerd. Prijs aan de hoge kant voor het gebodene. Alhoewel dit hotel goede voorzieningen heeft om te sporten was dit nu niet goed toegankelijk door corona. Begrijpelijk maar de prijs was dan dus echt te hoog.

Datum van verblijf: juni 2021
Jennifer Roose, Eigenaar van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juni 2021

Beste Henk,
Bedankt voor uw terugkoppeling. Vervelend dat u het zo heeft ervaren.
Het hele team doet haar uiterste best om volgens de RIVM richtlijnen alles in goede banen te leiden.
Dankzij de versoepelingen kunnen we weer ruimere tijdsloten voor reserveringen aanbieden en zijn al onze sport- en wellnesfaciliteiten weer geopend, zoals het binnenzwembad, de sauna's, de fitness, squashbaan en ook buiten op het landgoed de terrassen, de driving range en de tennisbanen.
We hebben uw terugkoppeling intern opgepakt. Dank u wel.

Beoordeeld op 15 mei 2021

Heerlijk hotel, top eten! Goede ebikes en een fantastische omgeving! We hadden voor een paar tientjes extra de suite geregeld. De moeite waard! Het personeel alleraardigst en het ontbijt tip top geregeld. Komen zeker terug.

Datum van verblijf: mei 2021
Jennifer Roose, Eigenaar van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 mei 2021

Beste Anne,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat alles naar wens is geweest en jullie hebben genoten.
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 5 april 2021 via mobiele applicatie

Hebben hier in de afgelopen twee maanden drie keer overnacht in de executive suite. Ruime kamer met bureau en kleine eetbar waar we ontbijt en diner nuttigden. Heerlijke bedden, goed sanitair én voortreffelijk gegeten! Supervriendelijk personeel.

Datum van verblijf: april 2021
Jennifer Roose, Eigenaar van De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2021

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn dat alles naar wens is geweest.
Met gastvrije groet,
Jennifer, De Ruwenberg