Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Met heel veel plezier denken wij terug aan ons ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
QUINTA
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
QUINTA
CHALET 1. (max. 4 pers.)
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
QUINTA
CHALET 1. (max. 4 pers.)
interieur chalet
ESPLENADA
SWIMMINGPOOL
CAVE
CHALET 2. (max. 1 pers.)
SAUNA
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Oliveira do Hospital, Coimbra District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Met heel veel plezier denken wij terug aan ons verblijf op het mooie landgoed Casa das Linhas!”
Beoordeeld op 24 juli 2017 voor een verblijf in mei 2017

Ivm. rondtoer P. huurden wij de 2 chalets op Casa das Linhas;
en waren blij verrast - klein maar fijn, met alles erin en eraan; knap om het zo compleet te maken! Terrein zeer verzorgd, voldoende privacy vanwege ruime plaatsen. Omgeving is werkelijk schitterend! Petra en Adri zeer hartelijke hard werkende mensen, die het hun gasten zo gezellig mogelijk willen maken. Wat ons betreft zijn ze daar 100% in geslaagd! We hebben 's morgens genoten van de verse broodjes en ons heerlijke gezamenlijke diner, gekookt door kokkin Petra zelf! We wensen jullie heel veel succes! Mieke, Jan & Marleen

Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LauravdL
Barcelona, Spanje
2 beoordelingen
“Een heerlijk verblijf!”
Beoordeeld op 14 maart 2016 voor een verblijf in september 2015

Ik ben al een paar keer bij Casa das Linhas geweest, en elke keer was het heerlijk! In de zomer zijn de hoge temperaturen en zonuren gegarandeerd, maar ook het voor- en najaar waren prima, en zelfs een keer in januari met een week lang zon!

De directe omgeving is prachtig, midden in de natuur en het is er heerlijk rustig. Echt even bijkomen daar! Het zwembad is heerlijk verkoelend in de zomer, en tijdens de (eventuele) frissere dagen is het zalig in de sauna.

Adri en Petra zijn gezellige en gastvrije mensen en het ontbijt en diner (niet inbegrepen) was perfect verzorgd.
Het chalet is basic, maar van alle gemakken voorzien. Handig dat je niet zelf linnengoed en handdoeken hoeft mee te nemen. Erg schoon en netjes allemaal.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
malric s
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 sep 2017
Merci bien ! You were very nice also and we hope to see you soon again.
Hugs for all of you , and a very big hug for Elina from Festa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominique ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Service
Pluspunten: Le site, le calme, l'accueil des hôtes
Minpunten: Des équipements indiqués sur le site ne sont pas effectifs (accès internet, lecteur DVD, four) De plus, en principe une appellation B&B affiche normalement un prix petit déjeuner inclus, ce qui n.était pas le cas.
Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen