Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“We had a blissful weeklong family vacation here.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Nosara, provincie Guanacaste

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
rebeccav4 ...
Medellin, Colombia
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 9 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: april 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 apr 2018
Rebecca,
We are thrilled that your family enjoyed your vacation and celebrating your husband's birthday at El Santuario! We hope it was one to remember : ) Thank you for taking such great care of our home and being wonderful guests.
We hope to welcome you back to El Santuario very soon!
Pura Vida, Rich & Jess
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gina228
NYC
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 april 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 apr 2018
Gina,

Thank you so much for your kind words. We are so happy that you enjoyed your time at El Santuario and we able to get some much needed R&R : )

You were wonderful guests and we hope to welcome you back in the near future.

Pura Vida, Rich & Jess
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ckhurley7 ...
Rockport, Texas
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 16 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: maart 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 mrt 2018
Hi Chanda,

We are so thrilled that you enjoyed your trip back to Nosara and you and your family enjoyed the house. Thank you for being such wonderful guests and taking such great care of our home! We were so happy to hear that your kiddos loved the treehouse room and got to meet the local wildlife : )

We hope to welcome you back soon!

Pura Vida,
Rich & Jess
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SuttyHoo
Southampton
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 februari 2018 voor een verblijf in februari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: februari 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 feb 2018
Rona and Grant,
Thank you so much for your kind words! We are so happy that you both had a relaxing holiday, full of yoga, sun, swimming and surf! Thank you for being such wonderful guests and taking such great care of our home. We look forward to welcoming you back to El Santuario very soon!
Pura Vida,
Rich & Jess
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LuckyDi12 ...
Loganville, Georgia
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 februari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: januari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 feb 2018
Hi Dianne,

Thank you so much for your kind words. We loved having you and your husband as our guests at El Santuario. We are thrilled that you had a memorable vacation, complete with multiple "visitors" to the house.

We hope to welcome you back to El Santuario in the near future.

Pura Vida,
Rich & Jess
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jo Ann H
Reidsville, North Carolina
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: januari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 jan 2018
Jeff,
We are so thrilled that you and your family enjoyed your time in Nosara and at El Santuario. It sounds like you had the full Costa Rican experience...monkeys included! : )
Thank you for being such wonderful guests and taking great care of our home. We hope to welcome you back to El Santuario very soon.

Pura Vida,
Rich & Jess T
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tracysgar ...
Oakland, Californië
1 beoordeling
Beoordeeld op 23 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 jan 2018
Tracy,

We loved having you and your family as guests! Thank you for taking such great care of our home. We are happy to hear that your kids grew to love the "treetop" bedroom..it is definitely a unique experience sleeping with the sounds of the jungle!!
We hope to welcome you back to El Santuario in the future.

Pura Vida,
Rich& Jess T
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen