Voor de 5e keer een heerlijk ontspannen vakantie gehad bij Despina apartments. Niets is teveel voor deze gastvrije familie. Geniet ook van het zwembad, de Kondimar Bar met grote schermen voor de sport en de heerlijke cocktails
Als je een plek zoekt waar je je geen toerist voelt maar als bij een familie wordt ontvangen, boek zeker hier een kamer.Christos en zijn moeder runnen hier de boel met klasse en oprecht gevoel om de gasten op al hun wenken te bedienen op een gemoedelijke Griekse no stress way.
Heel aardig personeel en een mooi assortiment aan dranken in de bar! De cocktails waren heerlijk! De appartementen zijn basic, maar schoon en elke dag kregen we nieuwe handdoeken! Prijs kwaliteit is fantastisch! Een echte aanrader!
Geweldig appartementencomplex / bar Kondimar. Al voor de derde keer favoriet. Deze familie is niets teveel; ik heb gewoon 3 extra broers en 1 extra moeder. Ik kom volgend jaar weer!
Was geweldig dus!!!!
Thank you so much for your kind words...We are very pleased you have enjoyed your holidays with us. We hope to see you again soon