Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Kato Gouves, Gouves, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

133raymon ...
1 beoordeling
“Geweldig”
Beoordeeld op 1 augustus 2022 voor een verblijf in juli 2022

Eigenaars doen alles om je een fijne vakantie te geven, appartement heel schoon en elke dag een opgeschud bed . Heerlijk zwembad en bar voor een drankje / hapje
De ligging is heel centraal om de drukte op te zoeken .
Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: juli 2022
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim J
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfecte locatie voor een kortere of langere vakantie”
Beoordeeld op 12 mei 2022 voor een verblijf in mei 2022
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Perfecte locatie voor een kortere of langere vakantie, alles is nieuw en super schoon. We hadden een groot terras bij de kamer waar je ook lekker kan zitten. Er is een fijn zwembad en de zee is vlakbij. Super gastvrij echtpaar (Richard en Madi) doet alles om het je helemaal naar je zin te maken. Het is handig om een auto te hebben, maar het openbaar vervoer schijnt ook goed te werken.
In de omgeving is van alles te doen. We hebben bijvoorbeeld hippiedorp Matala bezocht. Een nieuwe snelweg zorgt ervoor dat je er in een uurtje bent. Richard legt precies uit waar je het best kan parkeren en uiteindelijk sta je dan ineens in 20 stappen op een van de mooiste stranden van Kreta. Bij terugkomst na een lange dag is het gezellig om bij Richard nog wat aan de bar te drinken.
We gaan zeker weer terug. Wellicht al dit jaar. Van harte aanbevolen!

Datum van verblijf: mei 2022
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
722thear
Goirle, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Geweldig!”
Beoordeeld op 25 september 2021 voor een verblijf in augustus 2021
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Fijn appartement van alle gemakken voorzien, eigen terras met volop zon! Geweldige sfeer, het voelt als thuiskomen! Mädi en Richard nemen je echt alles uit handen en zorgen ervoor dat je goed tot rust komt. Leuke excursies en mooie omgeving! Hygiëne staat erg hoog in het vaandel. Echt aan te bevelen

Datum van verblijf: augustus 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
devenyk20 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Top appartementen”
Beoordeeld op 20 augustus 2021 voor een verblijf in juli 2021

In 1 woord wauw!
Wat een super schone kamers en wat super gastvrij! Alles komt overeen met wat de foto’s laten zien.
Jullie hebben dit zo mooi opgezet en daar werken jullie hard voor!
De locatie is schitterend en genoeg vermaak voor jong en oud.
Wat een aardige mensen zijn jullie en jullie doen alles voor de gasten!!
Zoals ik al eerder aangaf is alles brandschoon, wat houden jullie het goed bij!!

Zeker weten een aanrader voor iedereen die een top vakantie wilt hebben!

Datum van verblijf: juli 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
connyj916
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“The Olive Garden is het adres voor een top vakantie!”
Beoordeeld op 2 juli 2021 voor een verblijf in juni 2021
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Ik ben net terug van een week vakantie in ‘ The Olive Garden’ in Gouves. Het is een kleinschalig complex, dat van alle gemakken is voorzien! Het appartement is netjes, schoon en nieuw. En dan Richard en Mädi de gastheer en gastvrouw; in een woord geweldig! Niets is hen teveel, om je vakantie helemaal top te maken. Ze zijn een gezellig stel uit Brabant, die geëmigreerd zijn naar Kreta.
Dus ik wil deze locatie absoluut aanraden, ga snel weer terug! U kunt nog boeken voor deze zomer!

Datum van verblijf: juni 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
anita1961 ...
1 beoordeling
“The Olive Garden Apartments”
Beoordeeld op 23 september 2020 voor een verblijf in september 2020

Heerlijk plekje op Gouves!

The Olive Garden Apartments is een kleinschalig app.complex waar alles aanwezig is wat je nodig hebt voor een top vakantie ! Het complex is heel netjes, zeer schoon en wordt prima bijgehouden . De eigenaren Richard & Madi zijn super lieve mensen , die altijd voor je klaar staan, ff een gezellig praatje en niets is hun teveel .Heerlijk zwembad met ligbedden en parasols. Aan de bar leuke muziek,drankjes worden bij je gebracht en je kunt er prima eenvoudig lunchen, in 1 woord geweldig ! De ligging v.h. complex is centraal , wij hebben veel van het eiland gezien , o.a. schitterende stranden met een heldere blauwe zee , dit d.m.v. onze huurauto die door Richard ( de eigenaar ) tot in de puntjes was geregeld . Wij gaan zeker nog een aantal keren terug naar The Olive Garden Apartments en kan het iedereen aanraden , helemaal top!!!

Datum van verblijf: september 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 sep 2020
Anita,
Bedankt voor deze mooie recentie! We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
henrier20 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Een Topper”
Beoordeeld op 18 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

De gastheer en gastvrouw van olive garden zetten de puntjes op de i.
Iedere dag schone handdoeken een gezellige bar waar je een hapje en drankje kan nuttigen.
Chipje en nootje is service.
Tips en uitleg over het eiland.
De gastheer zet je parasol uit je bedje goed.
Een echte aanraader schoon goede service gezelligheid gastvrijheid en altijd zon!! Een mooie uitvals basis tussen heraklion en chersonissos in om het eiland te ontdekken. Aanbeveling huur een auto, ook dit regeld de gastheer voor je. Dan zie je zo veel moois.

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.