Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“The Olive Garden Apartments”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Kato Gouves, Gouves, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

anita1961 ...
1 beoordeling
“The Olive Garden Apartments”
Beoordeeld op 23 september 2020 voor een verblijf in september 2020

Heerlijk plekje op Gouves!

The Olive Garden Apartments is een kleinschalig app.complex waar alles aanwezig is wat je nodig hebt voor een top vakantie ! Het complex is heel netjes, zeer schoon en wordt prima bijgehouden . De eigenaren Richard & Madi zijn super lieve mensen , die altijd voor je klaar staan, ff een gezellig praatje en niets is hun teveel .Heerlijk zwembad met ligbedden en parasols. Aan de bar leuke muziek,drankjes worden bij je gebracht en je kunt er prima eenvoudig lunchen, in 1 woord geweldig ! De ligging v.h. complex is centraal , wij hebben veel van het eiland gezien , o.a. schitterende stranden met een heldere blauwe zee , dit d.m.v. onze huurauto die door Richard ( de eigenaar ) tot in de puntjes was geregeld . Wij gaan zeker nog een aantal keren terug naar The Olive Garden Apartments en kan het iedereen aanraden , helemaal top!!!

Datum van verblijf: september 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 sep 2020
Anita,
Bedankt voor deze mooie recentie! We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
henrier20 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Een Topper”
Beoordeeld op 18 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

De gastheer en gastvrouw van olive garden zetten de puntjes op de i.
Iedere dag schone handdoeken een gezellige bar waar je een hapje en drankje kan nuttigen.
Chipje en nootje is service.
Tips en uitleg over het eiland.
De gastheer zet je parasol uit je bedje goed.
Een echte aanraader schoon goede service gezelligheid gastvrijheid en altijd zon!! Een mooie uitvals basis tussen heraklion en chersonissos in om het eiland te ontdekken. Aanbeveling huur een auto, ook dit regeld de gastheer voor je. Dan zie je zo veel moois.

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lillesram
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Absolute aanrader!!!”
Beoordeeld op 31 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
5
personen vonden dit een nuttige beoordeling

The Olive garden apartments is een kleinschalig appartementencomplex met een heerlijk en super schoon privé zwembad. Gastheer Richard en gastvrouw Mädi doen er serieus alles aan om jouw verblijf naar wens te laten verlopen, tot in de kleine details aan toe. Er heerst een huislijke sfeer en de kinderen hebben zich er prima vermaakt.

Winkels en restaurantjes vind je op loopafstand in het dorp en de afstand naar Cherso en Heraklion zijn prima te doen met het OV of een taxi.

Kortom; wij komen hier ZEKER terug!!!

Datum van verblijf: juli 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ssakko
Amsterdam, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 augustus 2021 voor een verblijf in augustus 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2021
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.