Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een warm bad, fantastisch!!!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Kato Gouves, Gouves, Kreta

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Marmagic0 ...
Heenvliet, Nederland
1 beoordeling
“Een warm bad, fantastisch!!!”
Beoordeeld op 26 september 2020 voor een verblijf in september 2020

Op 13 september 2020 ben ik door de gastvrouw van het vliegveld opgehaald en naar de accommodatie gebracht. De accommodatie is prachtig. Alles ziet er schoon uit en het geheel is vernieuwd. Het appartement is ook erg schoon en voorzien van alle gemakken. Het appartement had zelfs 2 balkons. De gastheer Richard en gastvrouw Madi doen er alles aan om het naar je zin te maken en je voelt je thuis. Zij hebben ook een auto geregeld en kunnen veel vertellen over de bezienswaardigheden op het eiland. Ook zonder auto kan je je prima verplaatsen, er is een bushalte om de hoek. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en kom graag terug in dit warme bad. Madi en Richard ga zo zeker door en bedankt!!!!

Datum van verblijf: september 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Seaside29 ...
Tilburg, Nederland
1 beoordeling
“FANTSTISCH!”
Beoordeeld op 19 augustus 2020 voor een verblijf in juli 2020

We hebben, zeker dankzij de gastheer en gastvrouw, een fantastische vakantie. gehad. Heerlijk relaxen, niets was hun teveel. Mooi zwembad en de appartementen zijn volledig ingericht. Iedere dag schoonmaak en schone handdoeken!!
Een fijne centrale ligging, hebben dus veel van het eiland gezien. Zeer zeker een AANRADER!!!!!
Wij gaan zeer zeker terug.

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Justin666 ...
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Mooi, schoon en nieuw complex”
Beoordeeld op 11 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

The olive garden Apartments is een complex waar allen faciliteiten aanwezig zijn! Je kunt zwemmen in het zwembad eten en drinken aan de pool bar, genieten van het mooie uitzicht!! De kamers zijn nieuw en hebben goede bedden, nette keuken en moderne badkamer. Het complex ligt zeer centraal om verschillende stranden of excursies te gaan bekijken. The olive garden Apartments is zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venture03 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Van aankomst tot vertrek een geweldig verzorgde vakantie”
Beoordeeld op 26 juli 2020 voor een verblijf in juli 2020
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

We werden door gastheer Richard van het vliegveld afgehaald en vanaf dat moment hebben we van een heerlijke, ontzorgde vakantie kunnen genieten. Het appartement en alles wat erbij hoort is tot in de puntjes verzorgd, de service,gastvrijheid en vriendelijkheid is top! De gastheer verzorgde voor ons mooie excursies en leverde toeristische tips, de gastvrouw levert culinaire kwaliteit vanaf "de kleine kaart". Ze schenken een lekker wijntje en tappen een lekker biertje. Kortom: we hebben 14 dagen ECHT genoten.

Datum van verblijf: juli 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.