Beoordeeld op 5 november 2018

Geweldig hotel met vriendelijke mensen, dichtbij het strand en de boulevard met gratis gebruik van parkeergarage op nog geen 100 meter. Ontbijt ruim voldoende, kamers niet heel groot maar schoon en praktisch ingericht. Mogelijkheid tot stallen van fietsen op binnenplaats met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Kamertip: Kamers aan achterkant hebben een balkon waar gerookt mag worden.
Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 11 april 2018

Wij waren hier met een bongobon en zijn heel goed ontvangen geweest. Geen onderscheid gemerkt tussen andere gasten en bongo gasten. Aan de receptie heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het zaal personeel was vriendelijk en het ontbijtbuffet werd constant aangevuld. Een aanrader als je naar Katwijk gaat. Grote pluspunt is de gratis parkeerkaart voor de parking .

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 25 maart 2018

Hotel van Beelen geboekt voor 3 dagen in maart 2018, dit is ons prima bevallen.
Het hotel is huiselijk knus en zeer schoon, het ontvangst was supervriendelijk met uitleg over (gratis) parkeren in de parkeerkelder in de duinen op ong. 200 meter afstand van het hotel.
Ons verblijf was in een studio met kitchenette erg ruim en superschoon, ontbijt s'ochtends is goed verzorgd met ruime keuze. Dit gaan we zeker nog eens doen, perfect.

Kamertip: bovenverdieping is niet echt toegankelijk voor minder validen. (smalle trap en geen lift)
Datum van verblijf: maart 2018
Beoordeeld op 10 februari 2018 via mobiele applicatie

Vriendelijke gastvrouw, schone kamers, prima bedden. Uitstekend en uitgebreid ontbijt. Op loopafstand van het strand en de winkeltjes. Zeker een aanrader voor weinig geld.
Groetjes van de Familie Holtkamp

Datum van verblijf: februari 2018
MarianneMolvBeelen, Eigenaar van Sleeping by van Beelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2018

Bedankt voor uw verblijf in “Hotel van Beelen” en hopelijk tot ziens...

Beoordeeld op 22 januari 2018 via mobiele applicatie

Prima, gastvrij hotel gelegen vlakbij het strand. De auto kan vlakbij gratis geparkeerd worden. Ook middels openbaar vervoer goed bereikbaar. Vriendelijke behulpzame receptie. Uitstekend ontbijt. We hadden een ruime kamer met keukenfaciliteiten. Super!

Datum van verblijf: januari 2018