Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“goed”
Beoordeling van Eetcafe Royal

Eetcafe Royal
Geclassificeerd als nr. 13 van 28 Restaurants in Zoutelande
Gegevens restaurant
20 december 2020 beoordeeld

we waren op vakantie in Zoutelande en we hebben hier lekker gegeten het is er gezellig goede kaart het is er niet erg groot maar gezellig een aanrader

Datum van bezoek: september 2020
Bedank hzoutman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (160)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 160 beoordelingen

29 september 2020 beoordeeld

Wij hebben hier prima gegeten. Het is een allemansvriend. Een enorme kaart met opties te over. Geen bijzonder restaurant. Gewoon prima.

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Lianne88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Eetcafé Royal zit je middenin het dorp Zoutelande op een fraai terras, gezellig druk en veel te zien. De bediening is snel en vriendelijk, maar echt goedkoop is het niet.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank nomenn2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2020 beoordeeld

voor ons geen avondje uit eten, bestelden nog 2 nagerechten en een koffie en een wijn, koffie en wijn kwamen niet door,

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 222geries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2020 beoordeeld

Een weekje naar Zoutelande geweest. Op verschillende plekken gegeten. Maar bij café Royal het beste eten, het vriendelijkste personeel en de kortste wachttijd.
Samen gevat, het beste van Zoutelande.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jeannietje1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafe Royal bekeken, bekeken ook

 

In Eetcafe Royal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.