Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening”
Beoordeling van Eetcafe Royal

Eetcafe Royal
Geclassificeerd als nr. 14 van 27 Restaurants in Zoutelande
Gegevens restaurant
3 september 2020 beoordeeld

Een weekje naar Zoutelande geweest. Op verschillende plekken gegeten. Maar bij café Royal het beste eten, het vriendelijkste personeel en de kortste wachttijd.
Samen gevat, het beste van Zoutelande.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jeannietje1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (159)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 159 beoordelingen

30 augustus 2020 beoordeeld

Op deze zondag wilden wij met 6 personen en een kleintje lunchen. Wij konden binnen plaatsnemen. Terras ging helaas niet. Erg jong personeel, dat je moet vragen om in actie te komen. Jongeman achter de bar was druk met z'n telefoon en slap ouwehoeren met een paar mensen, terwijl wij toch echt in zijn blikveld zaten. Eigen initiatief is geen vanzelfsprekendheid. Onze tafels waren aanelkaar geschoven maar niet schoongemaakt. Iemand was er aan begonnen maar had het niet afgemaakt. Doek lag met de voedselresten nog op de tafel. Op verzoek werd een doek over de tafel gewapperd maar helaas het grootste gedeelte overgeslagen. Er wordt overduidelijk een ervaren leidinggevende gemist die het geheel aanstuurt. Het eten was snel gebracht en van redelijke kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank toinev483
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt het is een geweldig terras maar na verschillende keren melden leren ze het nooit. Ga er een drankje drinken maar niet eten! Sla is oud, ‘biefstuk’ is aan elkaar geplakt met enzymen en is geen echte ‘tournedos’. Friet is zó zout dat je er misselijk van wordt. Wordt geen gewoon zout gebruikt. Het personeel en de eigenaren zijn lieverds maar het wordt tijd dat ze gaan luisteren. Restaurant floreert bij mensen die 1x komen. Maar Tournedos serveren wat geen Tournedos is maar aan elkaar geplakt vlees: echt sorry dat kan écht niet.
Je hebt een prachtige plek en het zijn moeilijke tijden maar hier ga je geen extra marge mee maken. Schandalig eten

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Passenger798487
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2020 beoordeeld

lekker genieten op zonnig (overdekt) terras - zeer vriendelijk en behulpzaam personeel - ruime keuze van drank en of snacks voor tussendoortje - ruime keuze voor avond eten op de kaart

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hosteauxwim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen al jaren in zoutelande,is altijd vaste prik een hapje eten bij royal.zeer vriendelijk personeel,lekker eten en drinken.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank 0helgab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafe Royal bekeken, bekeken ook

 

In Eetcafe Royal geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding