Anne-Marie M
Moelingen, België

Toplocatie in Zoutelande

5,0 van 5 bollen20 mrt 2023 beoordeeld
Dit hotel is rustig gelegen tussen de duinen.de keuken is fantastisch en prijs kwaliteit verhouding meer dan in orde.bediening super vriendelijk.jammer dat het zo rap volgeboekt is altijd.maar als er geen kamer meer vrij is blijft er nog altijd de mogelijkheid om te dineren en dit is ten zeerste aan te bevelen.
Datum van verblijf: maart 2023
Duinhotel Haga
1.1 km van Hotel Restaurant t'Streefkerkse Huis Zoutelande
Meer hotels in Zoutelande bekijken
Beoordeeld op 17 september 2022

Wij hebben hier een weekend gelogeerd. Hartelijk ontvangen door de eigenaresse, alles wordt netjes uitgelegd. Het restaurant zag er prachtig uit. Warme sfeer. De kamers zijn gezellig en schoon. Wij verbleven op de eerste verdieping, kamer met een balkon. Heerlijk. Het Hotel - Restaurant is gelegen in de duinen. Overal waar je kijkt, zie je de natuur om je heen. Via de tuin kom je uit op een pad dat door de duinen loopt, zo kun je door de duinen naar het strand of naar het dorp. Werkelijk prachtig!

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 22 juli 2022 via mobiele applicatie

Wat een ambiance!

Uitstekende organisatie van dit hotel dat ook niet-hotelgasten een plaats geeft in het restaurant.

Zeer uitgebreide kaart! Originele gerechten. Goede wijntjes.

Het is de (kleine) klim naar boven meer dan waard 🙂

Prachtlocatie.

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 2 juni 2022 via mobiele applicatie

De ligging en ambiance zijn geweldig, vervolgens werden onze verwachtingen overtroffen met een prachtig 7-gangen diner van de chef, zo puur en smaakvol bereid, echt een aanrader! Verder draagt het huiskamer gevoel en de sympathieke bediening zeker bij aan een sfeervolle avond. We komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 9 augustus 2021 via mobiele applicatie

De locatie is naar mijn mening toch wel een van de mooiste op Walcheren. Je kunt hier heel de avond heerlijk zitten in een huiselijke sfeer. De gerechten zijn allemaal met grote zorg bereid. Persoonlijk zou het voor mij iets minder bewerkt mogen.

Datum van verblijf: november 2020
Beoordeeld op 24 augustus 2020

prachtige ligging in de duinen. Mooi pand. Lekkere menu met kraakverse producten. Fijne bediening. Een echte aanrader ! voorbeeld : de aardpeersoep was een voltreffer ( met zwarte truffel ) Zeker proberen. Prijs/kwaliteit dik in orde.

Datum van verblijf: augustus 2020