Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nog net plaatsje vrij”
Beoordeling van Brasserie De Kaoie

Brasserie De Kaoie
Geclassificeerd als nr. 1 van 52 Restaurants in Zierikzee
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 44
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst ondanks feit dat alles gereserveerd was toch moeite gedaan voor tafeltje.

Namen vissoep en schol. Was beiden perfect.
5 op TripAdvisor is zeldzaam maar was zeer verdiend.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank JohanP1863
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (155)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 155 beoordelingen

14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Carpaccio zeer lekker.... kaaskroketten en garnaalkroketten ook zeer smakelijk.... leuk interieur
Super gegeten, superleuke bediening. Aanradertje!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank yveslouisroger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2019 beoordeeld

We hebben superlekker gegeten! De broodplank was heerlijk! Nadien genoten van mosselen en mijn vriend van de suggestie, ribbetjes... zalig terras in de zon met zicht op het water! Genieten ten top met de vriendelijkste ober die we al ooit tegen kwamen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KatrienM000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten (diner) bij De Kaoie! Mooi uitzicht op de oude haven. Het personeel was heel vriendelijk en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij hebben een top avond gehad. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank leoh496
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2019 beoordeeld

Top restaurant. De bediening is vriendelijk en kundig, het eten is heerlijk en sauvignon uit de Marlborough is altijd goed.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Bakkersanne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie De Kaoie bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie De Kaoie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding