hier 4 nachten verbleven om even tot rust te komen.
We hadden een superior kamer , niet supergroot maar groot genoeg voor ons.
De ligging van het hotel is nabij de markt [ centrum ] en je kunt er goed en gratis parkeren , het ziet er van binnen mooi uit [ wel een aantal; kleine dingen die verbeterd zouden kunnen worden ] , het personeel is zeer vriendelijk en staat altijd voor je klaar , er is een lift , een zéér goed en uitgebreid ontbijt in de morgen wat ook qua samenstelling elke dag wat wisselt , je kunt er wat drinken of wat kleins eten , een diner is niet mogelijk , maar in de nabije omgeving zijn voldoende gelegenheden om dit te doen.
Westkapelle is een leuk plaatsje en met de auto ben je zo in Domburg , Zoutelande , Middelburg of Vlissingen , het strand ligt op een paar loop minuten van het hotel.
We hebben ons verblijf 5 sterren gegeven ondanks een paar puntjes waarvan wij vonden dat die anders zouden kunnen ; bij het ontbijt standaard een afval bordje/bakje op de tafel om de lege kuipjes in te kunnen doen ,zelf een yoghurt schaaltje gepakt , de kamer ; de dranger op onze kamer werkte niet deur dicht klapte , aan de raamzijde was het bed niet gemakkelijk te bereiken , het rolluik aan de kastzijde werkte niet optimaal , de kastdeuren bleven niet open staan , bij het douchen konden we nergens ons zeepje kwijt , ook zou er een mogelijkheid moeten zijn om je handdoeken te drogen te hangen , radiator was te smal , maar verder waren wij erg tevreden , en komen graag terug