Trip.com
StayForLong
Beoordeeld op 8 april 2022

Fijne locatie mooi hotel,kamers mooi schoon ,lekker ontbijt.

De straat uit ,en je bent aan het strand. Je kunt overal lekker eten in de buurt.

Lekker uitwaaien heerlijk even helemaal niets hoeven doen.

Kamertip: Uitzicht goed niet over zee ,,maar de straat oversteken en je bent aan het strand.
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 31 januari 2022 via mobiele applicatie

Tophotel vlak bij zee, nog geen 5 minuten lopen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijt om je vingers bij op te eten. Bij volle bezetting een buffet. Bij wat lagere bezetting ontbijt op tafel. ( Zie foto)
Nette kamers met lang (210cm) 2 persoonsbed.

Beoordeeld op 30 januari 2022

Door een ellenlange corona ellende in de familie er even een kort weekendje tussenuit , vrijdagmorgen gebeld of we terecht konden en dat was mogelijk . Gelijk uit het werk snel naar huis , omgekleed en spullen in de auto voor een 3 uur durend ritje . Aangekomen lag de sleutel in de kluis en was een restaurant geregeld om te kunnen gaan eten s 'avonds , we hadden een upgrade gekregen van een luxe kamer , naar een suite , echt prachtig .
zaterdagmorgen ontbijt aan tafel [ het was te rustig voor een buffet ] , wel zondag het uitgebreide buffet gehad , echt top , kortom , een zeer geslaagd weekend wederom , een aanrader om heen te gaan.

Beoordeeld op 26 januari 2022

Hier voor 1 nacht geslapen. Leuke hotel in het centrum waar je gartis kunt parkeren. Het strand is op loopafstand. Wij kregen een upgrade naar een grotere kamer met een bad, heel fijn. Door de lockdown waren alle restaurants dicht. We kregen wel info waar we take away konden halen. Bestek en borden stonden klaar in de kamer. Het ontbijt werd de volgende ochtend voor de deur gezet. Was ruim voldoende en lekker. We mochten nog zelfs een uurtje langer blijven. Konden hierdoor nog een fijne strandwandeling maken.

Beoordeeld op 12 juli 2021

hier 4 nachten verbleven om even tot rust te komen.
We hadden een superior kamer , niet supergroot maar groot genoeg voor ons.
De ligging van het hotel is nabij de markt [ centrum ] en je kunt er goed en gratis parkeren , het ziet er van binnen mooi uit [ wel een aantal; kleine dingen die verbeterd zouden kunnen worden ] , het personeel is zeer vriendelijk en staat altijd voor je klaar , er is een lift , een zéér goed en uitgebreid ontbijt in de morgen wat ook qua samenstelling elke dag wat wisselt , je kunt er wat drinken of wat kleins eten , een diner is niet mogelijk , maar in de nabije omgeving zijn voldoende gelegenheden om dit te doen.
Westkapelle is een leuk plaatsje en met de auto ben je zo in Domburg , Zoutelande , Middelburg of Vlissingen , het strand ligt op een paar loop minuten van het hotel.
We hebben ons verblijf 5 sterren gegeven ondanks een paar puntjes waarvan wij vonden dat die anders zouden kunnen ; bij het ontbijt standaard een afval bordje/bakje op de tafel om de lege kuipjes in te kunnen doen ,zelf een yoghurt schaaltje gepakt , de kamer ; de dranger op onze kamer werkte niet deur dicht klapte , aan de raamzijde was het bed niet gemakkelijk te bereiken , het rolluik aan de kastzijde werkte niet optimaal , de kastdeuren bleven niet open staan , bij het douchen konden we nergens ons zeepje kwijt , ook zou er een mogelijkheid moeten zijn om je handdoeken te drogen te hangen , radiator was te smal , maar verder waren wij erg tevreden , en komen graag terug

Datum van verblijf: juli 2021