Orbitz.com
Beoordeeld op 24 maart 2023

Bij aankomst zijn de plantenbakken nog steeds niet gevuld. Toiletruimte heeft een renovatie nodig. Geen Nederlands sprekend personeel aan de receptie/telefoon. Veel geschreeuw en lawaai van andere klanten waar niemand wat mee doer. Bij de bar/bediening te jong personeel zonder goed overzicht. Bv. Geen suiker bij de koffie, te kleine lepels en een kapot koekje, de glazen vallen bijna van de schotels. Klein voorbeeld, maar dit is door 2 personen gedaan. Directie Flechter: zet er voldoende en goed betaald personeel neer. Knap eea op. Dit zijn geen 4 sterren.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 3 maart 2023

Prima hotel met prachtige locatie. Je kijkt uit op de duinen, een klein stukje lopen en je bent op het strand. De kamer was ruim en de badkamer had een ruime douche. Het hotel voldoet echter niet aan de verwachtingen van een 4-sterren hotel. De kamer/badkamer was niet echt schoon, veel stof, stukken van de voegen waren rood (bloed of roest?), wc zat strak tegen de douche dus beetje krap voor je benen, gordijn sloot niet goed aan dus er kwam licht langs de zijkant. Personeel was vriendelijk, maar de hoofdserveerster liep in een sportlegging rond, wat er een beetje goedkoop uitzag. Ontbijt was lekker en uitgebreid, diner was oké.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 12 februari 2023 via mobiele applicatie

Samen met mijn vriendin van een nachtje Zuiderduin genoten. Zelfs een update van kamer gekregen. Chapeau. Het restaurant was echter een teleurstelling. Een hoofdgerecht, de ribeye, was niet meer beschikbaar en het alternatief was maar zeer matig en karig opgemaakt. Hetzelfde gold voor het voorgerecht. Bij het uitchecken hebben we dit ook nadrukkelijk aangegeven, maar het werd slechts ter kennisname aangenomen. Gemiste kans. Resumerend: prima hotel, met een matig restaurant

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 2 februari 2023

Vrij goedkoop een kamer geboekt in dit hotel (was trouwens een actie van de Fletcher keten zelf) om eens uit te waaien aan de Nederlandse kust. Niet ver van Middelburg en Domburg , Westkapellen ook best leuk. Prima ontvangst aan de receptie , kamer in orde, wensten s'avond te dineren in het 'culinaire restaurant' zoals op de website wordt beschreven. Menukaart kan je zien, zijn niet veeleisend en vinden het makkelijk om na een dag wandelen s'avonds in het hotel te kunnen blijven.
Hadden voor we gingen douche een aperitief genoten wat ook nog ok was.
En daarna begint een horrorverhaal....voorgerecht carpaccio + Pomodori soep dat allemaal nog ok was...zoals gezegd absoluut niet veeleisend...en dan een paste Noordzee met 2 scampi-klein stukje zalm-heel klein stukje witte niet herkenbare vis (zit dat allemaal in de Noordzee ?) en dit met een sausje dat zo zuur smaakte (waarschijnlijk doorgekookt) dat heel die pasta niet eetbaar was. Een bord met heilbot filet dat heel droog was...echt niet lekker. Hebben dit gemeld en hebben de paste (23,50 eur !) niet moeten betalen doch onze leuke dag was compleet om zeep....Hebben uiteindelijk nog 117 eur betaald voor onze aperitief van 17.00 h + voorgerechten + fles wijn van 32,50 eur en water.... Echtgenote s'nachts ziek geworden en na het braken was ze terug in orde....Advies : neem het hotel omwille van de locatie doch vermijd alles wat met catering te maken heeft.
Men weet echt niet wat men daar doet...dan ook nog een afrekening gehad die door de betrokken dame op een heel onvriendelijke werd gepresenteerd... allemaal horeca onwaardig. Ga rustig in Domburg iets eten..keuze genoeg of doe iets in Westkapelle....maar blijf weg in het restaurant. By the way...een tafeltje naast ons was niet te spreken over de maïskip en de saté Bali ....dus er is meer aan de hand.....Spijtig want op zich potentieel....maar wij gaan voortaan elders eten.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 22 januari 2023

goede ligging,redelijk hotel wel zeer gehorig!!
kamer koffie en thee aanwezig GEEN IJSKASTJE MINPUNT!!!!
bedden goed badkamer/douche goed. Minpunt ZEER !!!!!GEHORIG !!!
restaurant wel gezellig en netjes ontbijt goed !!! diner minder{ cafetariakwaliteit} personeel vriendelijk en behulpzaam

Kamertip: kamers redelijk , koffie en thee aanwezig GEEN KOELKASTJE
Datum van verblijf: januari 2023