Expedia.comUS$ 145
ZenHotels.com
Beoordeeld op 21 januari 2023

We hebben vier nachten doorgebracht in dit hotel en zijn zeer tevreden over ons verblijf. De kamer was ruim en comfortabel, de bedden sliepen heerlijk en de badkamer was erg groot. Ontvangt en uitchecken verliep geruisloos, het personeel is erg vriendelijk en het ontbijt was ruim voldoende. Parkeren is gratis en de WiFi werkt prima. Ongeveer 400 meter lopen tot aan de duinen. We komen zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 22 mei 2022 via mobiele applicatie

Een top hotel, mooie ligging, vriendelijk personeel en honden welkom. Zelfs bij het avondeten mocht de hond mee naar het restaurant. Vijf minuten lopen en je zit op het strand. Op korte loopafstand zijn er drie strandpaviljoens. Westkapelle op 15 minuutjes lopen.

Kamertip: Koffiedrinkers, neem Nespresso capsules mee. Je krijgt er twee per dag van het hotel.
Datum van verblijf: mei 2022
Nina Kloeg, Eigenaar van Hotel Kaap West, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2022

Beste Enrico_en_Nicole, hartelijk bedankt voor deze mooie review! Wat goed dat jullie hebben genoten van het hotel en de omgeving. We hopen u nog een keer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 19 april 2022

Tijdens het Paasweekend 2 nachtjes in Hotel Kaap West verbleven. Na een heel positief verblijf vorig jaar in Hotel Zeeuws Licht van Kloeg, wilden we nu een Kloeg hotel proberen in een andere plaats. We zijn niet teleurgesteld. Het is een mooi hotel met een fantastische ligging. Binnen een paar minuten sta je op het strand. De kamer was goed schoon en alles zag er netjes uit. Enige minpunt was de temperatuur in de kamer, het was ontzettend warm toen we binnenkwamen en dit is het eigenlijk het hele weekend geweest. Na de eerste nacht niet goed geslapen te hebben vanwege de warmte hebben we dit bij de receptie nagevraagd en de vriendelijke man aan de receptie heeft ons wat tips gegeven om de temperatuur lager te krijgen. De 2e nacht hebben we goed geslapen. Het hotel is erg hondvriendelijk en we mochten tijdens het ontbijt in de ontbijtzaal zitten met ons hondje, wat erg fijn was want het was buiten nog frisjes in de ochtend. Het ontbijt was erg uitgebreid en alles was lekker. We hebben een keer in restaurant Catch geluncht en dit was heerlijk. Voor ons volgende weekendje Zeeland gaan we zeker weer een Kloeg hotel uitzoeken!

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 27 juli 2021 via mobiele applicatie

Mooi hotel op loopafstand van de duinen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Helaas hadden ze geen plek voor ons voor het diner. Kamers zien er mooi uit, bevatten een ruim tweepersoons bed. De Tiny room is wel erg krap wanneer je veel bagage mee hebt.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 30 juni 2021 via mobiele applicatie

Pro’s: Snelle online in- en/of uitcheckprocedure. Schone, ruime en stille kamers. Modernen trendy hotel.
Zeer vriendelijk personeel. Uitgebreid en zeer goed ontbijt buffet.

Ter verbetering: Wifi in de kamers 3G slechte ontvangst.
Smalle en volle parkeerplaatsen.
Menu kaart; zeer beperkt en veel vis gerechten. Onlogische kamer aanduiding i.r.t. etage nummering in de lift (zie foto).

Tip: Vraag om deurstoppers bij de receptie bij het inchecken bij de balie.
Tbv open houden deuren naar andere lamers (indien meerkamer appartement geboekt).

We komen hier zeker weer terug.

Kamertip: Easy online check in/out Dog are allowed
Datum van verblijf: mei 2021