“Prima plekje voor een lekkere maaltijd”
Beoordeling van De Lamme Goedzak

De Lamme Goedzak
Geclassificeerd als nr. 1 van 21 Restaurants in Vrouwenpolder
Prijsklasse: € 25 - € 50
Keukens: Belgisch, Nederlands
27 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

De Lamme Goedzak is een heel gezellig eetcafe. De bediening is écht vriendelijk en de zitjes heerlijk. Het eten is prima voor wat je mag verwachten! Ook niet onbelangrijk: parkeerplaatsen in de buurt.

Datum van bezoek: augustus 2024

12 juni 2024 beoordeeld

Via de beoordelingen op TripAdvisor bij dit eetcafé terecht gekomen.
Geen woord aan de vorige beoordelingen is gelogen, we waren met ons hondje hartelijk welkom.
De kaaskroketten vooraf waren om je vingers bij op te eten, als hoofdgerecht de kipsaté en fish and chips waren ook heerlijk en zeker niet zoals bij een doorsnee eetcafé. Om af te sluiten was het dessert subliem en tijdens ons gehele bezoek was de bediening super vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft een echte aanrader !

• Sfeer
2 juni 2024 beoordeeld

Gisteravond met familie gegeten. Heerlijke bitterballen bij de borrel. Goed op temperatuur. Hoofd gerecht fish en chips kon ook in kleine portie. Was ik erg blij om. De vis was heeerlijk gebakken en de frietjes ook. Om een Engels gevoel te geven wat augurk eroverheen voor het zuurtje, goede simpele wij. De bediening was top. Wel reserveren want het is druk. Simpel edoch zeer smakelijk gegeten.

2 juni 2024 beoordeeld

Echt een eetcafé. Prima service, goede prijs/kwaliteit verhouding, eenvoudig edoch smakelijk. Een kok welke trots is op zijn producten.

• Sfeer
11 mei 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

De bediening is hier top. Super vriendelijke jonge dame, kindjes zijn hier super welkom. Alles verloopt vlot en op de koop toe nog eens super lekker eten.

Datum van bezoek: mei 2024

Reizigers die De Lamme Goedzak bekeken, bekeken ook

In De Lamme Goedzak geweest? Deel je ervaringen!