Heel vriendelijke bediening, gezellig en smaakvol terras, lekker eten (lunchplank vlees) eerlijke prijzen!
Heerlijk restaurant. Prettige, oprecht geïnteresseerde bediening en gevarieerde kaart. Waar voor je geld; hier kom je graag terug.
Een beperkte kaart met toch veelzijdig en onbeperkt genieten! Alle gerechten worden met liefde en zorg samengesteld.
“Gewoon” heerlijk gegeten met zeer vriendelijk personeel! Een aanrader is de bisque, die was vanouds lekker !
Was een heerlijke avond als afsluiter van ons weekendje weg!
Bedankt namens de familie Renders !!
Zeer lekkere wildschotel en supervriendelijke bediening! Onze hond werd heel goed onthaald.
Op alle vlakken dat tikkeltje meer dat van goed, heel goed maakt.
Super fijn te horen dat onze extra’s jullie avond compleet hebben gemaakt! Daar doen wij het voor.