Zeer matige ontvangst door een nogal hooghartige dame. Onze kamer was vrij oudersets met een balkon met uitzicht op een parkeerplaats. Er was geen koffie of thee faciliteit op de kamer . Daar voor in de plaats wel op de gang maar alleen van 7-12 uur ‘ochtends.
Douchen moest in het bad, een zeer hoge instap en de douchekop aan de smalle ( verkeerde) kant van het bad. Matige verlichting in de badkamer en ook de bedden waren niet geweldig, ( erg piepen en kraken) De kamer had daarnaast overlast tot s avonds laat van publiek buiten en boven ons leek het of er een stoelendans plaats vond ( geschuif met meubels)
Het ontbijt was wel ok en voldoende. Het diner daarentegen matig. We aten zowel een keer het dining menu . Deed toch wat “ wanna be culinair” aan., als een avond buffet . Waarbij je moest gissen wat je at .Nergens bordjes bij wat voor vlees of salade het was. Vlees gerechten waren lauw tot koud. Toetjes buffet wel aardig.
We wilden daarna een kop koffie in de bar bestellen maar na 10 minuten daar gezeten te hebben was er nog steeds niemand te zien om ons te bedienen. En helaas dus ook geen koffie op dr gang.
Dan is ons nog opgevallen dat op onze verdieping ( 1e) alle plafonds eruit liggen in de loopgangen. Zeer armoedig gezicht. Nee dit is een zeer matig hotel.Lokatie en omgeving top maar de rest om te huilen .