Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke ervaring”
Beoordeling van Strandpaviljoen Corazon

Strandpaviljoen Corazon
Geclassificeerd als nr. 1 van 51 Restaurants in Renesse
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 42
Gegevens restaurant
2 oktober 2020 beoordeeld

Zerr vriendelijk personeel, mooie inrichting, mooi terras met verwarming.
Goede wijn- en bierselectie en heerlijk gegeten. Meer dan een bezoek en waard.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank wimvH2188UX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (180)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 180 beoordelingen

2 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, lekkere biefstuk en een prachtige plek om de zon onder te zien gaan.Je moet via de app op hun website reserveren. Dat werkt uitstekend.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 835lenys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Corazon is een mooi restaurant met een goede kaart. De kaart is klein maar alles wat we hebben gegeten was goed. Garnalen waren zoals ze horen te zijn.. Minpunt is dat ze twee shiften doen. Wij hadden de shift van 17:00. Vanwege de rij waren we pas om 17:25 binnen... Eten kregen wij om 18:15. Konden dus geen toetje of koffie bestellen omdat we er om 19:00 uit moesten. Bediening is zeer goed trouwens en vriendelijk. Zorg ervoor dat de mensen dan om 17:00 aan tafel zitten, dan voelt het iets minder gehaast. Ze hebben overigens geen voorgerechten. Twee soepen en wat bites zijn te bestellen.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank sheiladriessen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit Corona tijdperk werkt men met 2 shifts en een beperkte kaart. Wat mij betreft is dat twee keer een voordeel. Je weet dat je een plek hebt en een beperkte keuze resulteert wat mij betreft in een prima kwaliteit van het eten.

Alles is heel goed op smaak. Zoetzure venkel, tomaatjes in balsamico zijn 2 voorbeelden van wat we bij onze zalm kregen en nét dat beetje meer wat Corazon een uitstekend strandpaviljoen maakt. Overigens, ook de Corazon burger, pasta met scampi’s en de tapas plank zijn zeker aan te raden.

Komt ook nog eens een vriendelijke en attente bediening bij. Complimenten!

En aan het einde van de avond ben je ook nog eens getuige van een spectaculaire zonsondergang.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank I6511SKvictorb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2020 beoordeeld

De borrelplank is een aanrader. Was voor ons met een toetje genoeg ( volwassenen).

Vriendelijk hardwerkend personeel! Ze werken tijdens corona met 2 shifts en reserveren kan heel gemakkelijk met een appje.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Keetje123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandpaviljoen Corazon bekeken, bekeken ook

 

In Strandpaviljoen Corazon geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.