Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
0
12
10
3
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
0
12
10
3
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2019 via mobiele applicatie

Oud landhuis met wat slaapgebouwtjes er bij. Vwb de slaapgebouwtjes. Versleten, lekkage die zijn geweest duidelijk zichtbaar, TV die niet werkt, geen wifi, lampen op het hele terrein defect, mag een schilder beurtje hebben etc. Verder prima douche en bed. Vwb het landhuis. Versleten, schilder beurtje. Ontbijt was normaal. Aardige man die eea regelde aldaar. Samenvattend moet men niet echt wat verwachten. Een ding staat vast. Absoluut geen 80 euro p/nacht waard. Verwacht geen luxe.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Pjotr0007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2018 via mobiele applicatie

Leuke rustige locatie nabij oostkapelle, dichtbij vrouwenpolder en Domburg. De medewerkers zijn super vriendelijk, en doen er alles aan om je verblijf prettig te maken. (Zelfs toen ik een draad uit mijn polo had lopen, en een schaar vroeg werd er een breinaald gehaald en mijn polo werd snel gemaakt) super aardig van ze! We sliepen in het bijgebouw, kamers zijn een beetje gehorig, en wat gedateerd, kussens zouden wat beter kunnen. De kamers werden wel goed schoongemaakt. Ontbijt was prima met verse croissants en afgebakken broodjes in overvloed. Gekookte eieren, divers beleg en smeersels en vers fruit. Wij gaan volgend jaar weer. Er zijn wat gemeenschappelijke ruimtes waar je gebruik van kan maken, grote tuin met ligstoelen (Goede prijs kwaliteit verhouding) parkeren gratis en voldoende plek op het prive terrein van het hotel

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 475robd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 9 september 2017

We verbleven hier voor 2 nachten, in één van hun huisjes. De kamer is klein, maar comfortabel met eigen badkamer. TV op de kamer, geen airco maar er zijn meerdere ramen, waarvan er één kan worden geopend om een frisse bries de kamer in te laten. Er was gratis WiFi, maar ik moest verbinden in onze kamer. Leek alleen in het landhuis te werken toen we ontbeten. Mooie wandeling rond het grote terrein, een bosrijke omgeving met een kabbelend beekje. Ontbijt was erg goed en ontspannend.

Bedank Carol T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 7 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij zijn afgelopen week een nacht in het white green hotel geweest in Oostkapelle. Op de foto zie je een prachtig wit hotel. Een landhuis op een mooi verzorgd landgoed. Niks is echter minder waar. We kwamen aan bij een vervallen huis op een zeer onverzorgd landgoed. Het gras stond hoog en de paden waren onbegaanbaar. We sliepen in een huisje naast het hotel. Het dak was beschadigd en het huisje was armoedig. En dan 90 euro per nacht vragen! Een piepklein tv-tje met duitse zenders en sneeuw in het beeld. Het ontbijt was karig met oude koffie. De ruimte wederom onverzorgd . Heel jammer van zo een prachtig huis om het zo te laten verloederen. Voor ons wordt dit zeker geen herhaling.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
3  Bedank Solange B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2017

Het hotel (B&B) is echt schitterend en rustig gelegen!
Het is een landgoed met een vijver en vijverhuisjes waar wij er 1 van hadden.
Wij hadden onze labrador bij ons die ook overal in het hotel en eetzaal was toegestaan.
Het hotel is schoon en netjes maar alle gebouwen en huisjes zijn wel aan een goede onderhoudsbeurt toe, vooral een gehele schilderbeurt!!!
Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam!
Als we weer richting strand gaan, gaan we zeker weer naar dit hotel!

Kamertip: Neem een vijverkamer! Rust en ruimte!
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank fabianvandiest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken