Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke luxe bungalow aan het water met ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Kamperland, Zeeland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Levina040 ...
Oud-Beijerland, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijke luxe bungalow aan het water met prachtig uitzicht over de polder”
Beoordeeld op 14 februari 2018 voor een verblijf in januari 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Deze bungalow ligt op loopafstand van een prachtig natuurgebied, het Veerse meer en het Noordzeestrand. Na een lange wandeling is het heerlijk "thuiskomen" in deze bungalow. We komen zeker een keer terug en willen dan de bungalow met sauna uitproberen!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anja B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Fantastisch mooie woning”
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in december 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Locatie perfect dicht bij strand. Woning van alle gemakken voorzien en super schoon. We komen zeker nog een keer terug.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raïssa B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtige vakantievilla op slechts 5 minuten loopafstand van het Noordzeestrand het het Veerse Meer.”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in juni 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De locatie is schitterend. Het strand ligt op steenworp afstand. Op slechts 5 minuten loopafstand zit je op het prachtige Noordzeestrand. De villa is luxe en comfortabel ingericht met een sauna voor 4 personen. Rustig gelegen grenzend aan een natuurgebied. De ideale plek om tot rust te komen. Tip: boek bij je verblijf een yoga of meditatieles.

Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
wiffy0
Bedford, Verenigd Koninkrijk
Niveau 6 bijdrager
169 beoordelingen
65 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 166 nuttige stemmen
3 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefanie ...
Baden-Württemberg, Duitsland
Niveau 6 bijdrager
107 beoordelingen
36 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 32 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen