Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijke luxe bungalow aan het water met ...”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Kamperland, Zeeland

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 21 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Levina040 ...
Oud-Beijerland, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Heerlijke luxe bungalow aan het water met prachtig uitzicht over de polder”
Beoordeeld op 14 februari 2018 voor een verblijf in januari 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Deze bungalow ligt op loopafstand van een prachtig natuurgebied, het Veerse meer en het Noordzeestrand. Na een lange wandeling is het heerlijk "thuiskomen" in deze bungalow. We komen zeker een keer terug en willen dan de bungalow met sauna uitproberen!

Datum van verblijf: januari 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AnjaB1666
Kamperland, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Fantastisch mooie woning”
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in december 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Locatie perfect dicht bij strand. Woning van alle gemakken voorzien en super schoon. We komen zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raïssa B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtige vakantievilla op slechts 5 minuten loopafstand van het Noordzeestrand het het Veerse Meer.”
Beoordeeld op 28 augustus 2017 voor een verblijf in juni 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De locatie is schitterend. Het strand ligt op steenworp afstand. Op slechts 5 minuten loopafstand zit je op het prachtige Noordzeestrand. De villa is luxe en comfortabel ingericht met een sauna voor 4 personen. Rustig gelegen grenzend aan een natuurgebied. De ideale plek om tot rust te komen. Tip: boek bij je verblijf een yoga of meditatieles.

Datum van verblijf: juni 2017
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominik H
Niveau 1 bijdrager
2 beoordelingen
Beoordeeld op 24 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 dec 2019
Hallo Dominik,
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, das Sie ein schönen Urlaub in unseren Villa hätte. Wir sehen uns gerne wieder bei Z'ANDvillas!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
209mak
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 oktober 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 dec 2019
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Urlaub bei uns von Problemen mit dem Wasser überschattet wurde. Der heiße Sommer hat ein Problem geschaffen, das wir leider nicht verhindern oder lösen konnten. Wir versuchen immer, unseren Gästen so gut wie möglich zu helfen und suchen nach einer Lösung. Leider konnten wir dieses Problem während Ihres Aufenthaltes nicht vollständig lösen. Wir hoffen das Sie trotzdem genossen hätte von Ihr Urlaub und sehen uns gerne noch mal wieder.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Edeltraud ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 1 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 dec 2019
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, das Sie Ihren Kurzurlaub bei uns genossen hätte! Vielen Dank auch für Ihre Empfelung wegen Brötchenbringdienst. Wir haben diesen Service in der Vergangenheit angeboten und hoffen, dies in Zukunft wieder zu tun können.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Angel5519 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 september 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 dec 2019
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Wir freuen uns, das Sie von Ihren Aufenthalt bei Z'ANDvillas genossen haben! Danke auch für Ihre Empfehlung bezüglich der Insekten, wir machen uns damit an die Arbeit. Wir sehen uns gerne wieder in Kamperland!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.