“Heerlijk gegeten & fijne sfeer”
Beoordeling van Restaurant Dell'arte

Restaurant Dell'arte
Geclassificeerd als nr. 1 van 39 Restaurants in Cadzand
Prijsklasse: € 18 - € 35
22 december 2024 beoordeeld

Heerlijk gegeten voor een vriendin haar verjaardag.
fijne sfeer en mooi zitten in de serre met zicht op de keuken, wij komen zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: december 2024

6 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden genoten van een heerlijke lunch in de tuin. Mooie gerechten, fijne hoeveelheid, geweldige wijnen. Fantastische gastvrouw en haar man is de chef, een top chef!

Datum van bezoek: augustus 2024
21 juni 2024 beoordeeld

Hier kom je binnen en wordt je omarmt door het rustige en gezellige kader , neem daarbij nog de hartelijke verwelkoming van gastvrouw Julie en je dag kan eigenlijk niet meer stuk! Wij hebben gekozen voor het vijfgangendiner. De amuses bij het aperitief lieten ons al een glimp opvangen van hetgeen we mochten verwachten en elk bord was een streling voor het oog en een lust voor de smaakpapillen, groot compliment aan chef Robbert die aan ieder bordje dezelfde zorg en liefde besteed! Dit alles werd vergezeld van een heerlijke wijn . Als afsluiter werd koffie en tee genomen en werden we nog maar eens vergast op heerlijke zoete lekkernijen.
Wij kijken al uit naar ons volgend etentje in deze klasse-zaak en de vriendelijke uitbaters!!

18 mei 2024 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Voor de zekerheid binnen plaats genomen. Maar dat is geen straf want het restaurant is gezellig en stijlvol ingericht. We starten met heerlijke amuses en vervolgen met een verrassend 5 gangen diner! Lekkere wijn werd geadviseerd! Werkelijk een top adres ! Wij komen zeker terug !
Echt een aanrader voor mensen die van lekker en gezellig tafelen houden .

18 mei 2024 beoordeeld

Wij vonden dit restaurant via TripAdvisor. Wat een leuke ontdekking !
Omdat het mooi weer was zaten we in de mooie tuin.
We genoten van het 5 gangen menu met leuke wijnen die je per glas kunt bestellen.
We komen zeker terug !

Reizigers die Restaurant Dell'arte bekeken, bekeken ook

In Restaurant Dell'arte geweest? Deel je ervaringen!