“Heerlijke avond”

Restaurant Dell'arte
Geclassificeerd als nr. 1 van 39 Restaurants in Cadzand
Prijsklasse: € 18 - € 35
15 februari 2022 beoordeeld

Wat een is dit restaurant een pareltje!!! Mooie locatie, heerlijke ontvangst en een uitmuntende keuken. Wij hebben hier een ongelooflijk, gezellig avond beleefd.
Dit restaurant verdient een "ster". Wij hebben er echt van genoten!!!

Datum van bezoek: februari 2022

10 november 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Sfeervol gezellig restaurant dat zeker een bezoek waard is. Het eten was heerlijk en we hebben er een zalige ontspannen avondje beleefd. Aanrader!!!

Datum van bezoek: november 2021
31 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie entourage, binnen en buiten; heerlijk eten met subtiele smaaksensaties; enthousiaste bescheiden eigenaren; huisaperitief porto tonico nog nooit zo lekker gezien en gedronken. We gaan zeker terug!

28 augustus 2021 beoordeeld

Pareltjes vol verrassingen, zuur en zoet, krokant en zacht.....het blijft ons vast adresje 🌹 .....het huisaperitef is al hemels....

26 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat was het geweldig! Ik denk dat dit restaurant bij mij op nummer 1 komt! Het eten is echt uitmuntend en wat een mooi restaurant. Bediening mag echt wat gezelliger wat mij betreft dat vond ik jammer. Zeker gaan reserveren hier!

Reizigers die Restaurant Dell'arte bekeken, bekeken ook

In Restaurant Dell'arte geweest? Deel je ervaringen!