“Geweldig!”

Restaurant Dell'arte
Geclassificeerd als nr. 1 van 37 Restaurants in Cadzand
Prijsklasse: € 18 - € 35
26 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat was het geweldig! Ik denk dat dit restaurant bij mij op nummer 1 komt! Het eten is echt uitmuntend en wat een mooi restaurant. Bediening mag echt wat gezelliger wat mij betreft dat vond ik jammer. Zeker gaan reserveren hier!

25 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier voor een lunch gereserveerd en zijn zeker niet teleurgesteld. De bediening is leuk en verzorgd en de gerechten zijn allen mooi opgemaakt en lekker op smaak. De open keuken maakt een rustige en professionele indruk.

Als ze een ster zouden krijgen zou ik niet verbaasd zijn.

We zullen graag een keer terug komen

23 augustus 2021 beoordeeld

Dit restaurant is een ster waardig. mooie smaken, Verfijnd, Wijn keuze, is heel goed,
Mooi Restaurant, we komen zeker terug, als we weer in zeeland zijn.

17 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echt toprestaurant en zeker een * waard?
Wij hebben genoten van elk top gerecht met aangepaste wijnen!!
Zeer vriendelijke en professionele bediening.
Hier komen we zeker nog terug.

16 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Impressed!!!
Al veel gezien maar dit overtreft alles.
Een bom aan smaken
Supervernieuwende keuken
Mooi rustgevend interieur
En top personeel!
Ik had een plaatsje net voor de open
Keuken de chef was zo relaxed en
Had alles perfect onder controle.
Gastvrouw en haar collega beide supervriendelijk verzorgd en namen echt rustig de tijd om vraagjes te beantwoorden.
Hele relaxe sfeer dat maken we zelden mee in een vol restaurant met een kleine ploeg.
Wij komen zeker terug!

Reizigers die Restaurant Dell'arte bekeken, bekeken ook

In Restaurant Dell'arte geweest? Deel je ervaringen!