Etrip
StayForLong
Beoordeeld op 2 mei 2021 via mobiele applicatie

Ontzettend gezellige bistro met een hele goede en originele menukaart. Mooie gerechten, lekkere wijn en huisgemaakte ice tea. Wij zijn hier tijdens ons weekend weg 2 keer geweest en hebben heerlijk op het gezellige terras gezeten. Service is echt top! Echt een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2021
Martin Jansens, Eigenaar van Bruist! Bistro-Bar-Beds, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2021

Dank jullie wel voor deze super beoordeling. Jullie waren dan ook geweldige gasten, dat maakt het voor ons ook super leuk.
Graag tot een volgende keer.
Groetjes Martin & Ilse

Beoordeeld op 19 april 2021

Unieke combinatie van een klein hotel en een bistro. We logeerden in een ruime studio. Het strand op minder dan een kilometer, en net ver genoeg we van de drukte van het toeristische Cadzand bad.
Zeer gastvrij ontvangen. Heerlijk gegeten met fijne streekgerechten en een heerlijk lokaal biertje. Helaas konden we niet in de bistro of op terras terecht vanwege de corona maatregelen maar de gastvrijheid van Martin en Ilse maakte ruimschoots goed.

Een aanrader.

Eric

Kamertip: Kies een kamer met terras.
Datum van verblijf: april 2021

Beste Eric, dank je wel voor jullie beoordeling.
Wanneer jullie terug komen zijn in ieder geval de terrassen open (hopelijk wat meer dan dat).
En hebben jullie een gerenoveerde badkamer in de studio.
Tot snel, Martin & Ilse.

Beoordeeld op 22 september 2020 via mobiele applicatie

We hebben hier enorm lekker geluncht vorige zaterdag: eerst een verzorgde borrelplank met vanalles en nog wat op, daarna heerlijke ambachtelijke kaaskroketjes en dan nog een lekker dessertje met hele lekkere koffie van een blender die samenwerkt met Pure-C. De kaart wordt aangepast volgens seizoen: Zeeuwse ingrediënten gemixt met de buitenlandse ervaringen van Ilse. Hoewel Bruist! niet direct aan het strand ligt, heerst hier wel een relaxt beach sfeertje. Hele vriendelijke eigenaars en ook de hond krijgt hier een versnapering. Wij willen zeker nog teruggaan voor het ontbijt en ook om de nieuwe seizoensgerechtjes te proeven!

Datum van verblijf: september 2020
Ilse Questier, Eigenaar van Bruist! Bistro-Bar-Beds, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2021

Fijn dat jullie er waren en genoten hebben van onze keuken en de sfeer! Altijd welkom om meer te proeven :-)

Beoordeeld op 20 september 2020 via mobiele applicatie

Ik ben hier al blijven overnachten en een paar keer komen eten. Alles is altijd tiptop in orde! Cadzand staat voor mij sowieso gelijk aan een bezoekje hier. Fijne kamer, lekker vers en origineel eten voor een goede prijs.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 23 augustus 2020

Vlaamse charme gecombineerd met Zeeuws humor!! Het is een combinatie die werkt. Beide Vlamingen met eigen toets. Dat zijn Ilse en Martin, uitbaters van Bruist in Cadzand op een boogscheut van de Noordzee! We vertoefden er 4 dagen en 3 nachten in een bijzonder charmante kamer met prachtig zicht over de polders. Het ontbijt was over-heerlijk en over-dadig ! De barista talenten van Ilse of Martin ( deze laatste wil echt geen complimenten dus houden we het op Ilse..) kwamen ook op de room van de cappuccino naar voor! Je komt er niet met honger van tafel dat is zeker! Wij waren er om te actief te fietsen en kwamen in Bruist perfect tot rust op het einde van een actieve dag! We komen hier zeker terug en zullen dit adres dan ook actief aanraden aan vrienden en kennissen! Bruist biedt ook het avonddiner aan maar dat houden we voor een volgende keer! In ieder geval danken wij Ilse en Martin van harte voor een leuk verblijf met ons tweetjes op een zeer gastvrije B&B&B en charmant concept! Warme groeten Koen en Anneke uit Hooglede ( België)

Kamertip: Wij hadden de kamer met privé terras waar je in alle discretie kon genieten van landschap en zon!
Datum van verblijf: augustus 2020