Skyscanner.com
Vio.comUS$ 249
eDreamsUS$ 249
Agoda.comUS$ 249
Beoordeeld op 11 december 2022

Zeer mooi hotel, verzorgde kamers , zeer vriendelijk personeel en zeer goede en verzorgde keuken: restaurant is zeker culinair een aanrader met een cosy interieur.
Ontbijtbuffet is ook top!
Dit hotel is een aanrader met bijhorende spa & wellness.

Kamertip: Geboekt op het 1ste verdiep met zeezicht is top!
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 9 oktober 2022

Bovenop een duintop gebouwd direct aan het strand. Fantastisch hotel, met alle luxe, spa, goed warm binnenzwembad, prima ontbijt en lekker restaurant. Ook gezellig terras. De kamers zijn niet groot maar wel van alle gemakken voorzien. Onder het hotel is een prima parkeergarage. Alles tot in de puntjes verzorgd. Kost wat, maar dan heb je ook wat….

Kamertip: Skyroom op de 4e etage
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel!! Perfecte ligging aan het strand. Wij hadden een familie kamer met een aparte slaapkamer voor onze dochter. Geweldig ontbijt smorgens en leuke bar/lounge. Heerlijk zwembad met zonneterras. 1x in het restaurant gegeten en ook dat was erg lekker.

Kamertip: Wellness op tijd reserveren. Kan erg druk zijn.
Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 2 augustus 2022

In dit hotel is alles gewoonweg top. Hier laat men geen steek vallen, alles is er perfect hygiënisch en schoon, elk personeelslid is zeer vriendelijk, de kamers prachtig en stijlvol, het ontbijt overweldigend en de wellness ruimte is een oase van rust. De ligging van het hotel zelf is natuurlijk ook nog een geweldig pluspunt.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 25 juli 2022 via mobiele applicatie

Net terug van een heerlijk weekend in de Blanken Top.

Het was gewoon weer een bijzondere TOP ervaring vanaf de de mail om al thuis de check-in te doen.

Bij aankomst een heel gastvrij ontvangst door uiterst behulpzame medewerker.

Kamer met zeezicht was Top
Ontbijt was voor eenieder wat wils en het diner in het restaurant was ook gewoon goed.

Wij hebben heerlijk genoten van enkele dag de Blanken Top

Datum van verblijf: juli 2022