Peter F

Prima hotel en dito keuken

Beoordeling van Hotel de Torenhoeve
5,0 van 5 bollen9 jan 2023 beoordeeld
De locatie is prima (enkele minuten wandelen van het strand), de kamer was prima en het eten in het restaurant is zeer goed! Het personeel was ook erg vriendelijk. Er zijn huisdieren toegestaan en dat was de reden waarom we voor dit hotel hebben gekozen.
Datum van verblijf: januari 2023
Kamertip: Er is een lift aanwezig dus kamers op de eerste verdieping zijn goed te bereiken.
Aan het strand
buitenkant voor Grand Hotel ter Duin
Exterior
1.3 km van Hotel de Torenhoeve
1.4 km van Hotel de Torenhoeve
3.7 km van Hotel de Torenhoeve
3.5 km van Hotel de Torenhoeve
Ontbijten op het zonnige terras.
Camping Ginsterveld
2.6 km van Hotel de Torenhoeve
5.8 km van Hotel de Torenhoeve
Meer hotels in Burgh-Haamstede bekijken
Beoordeeld op 18 november 2022 via mobiele applicatie

Een hotel dat biedt wat je nodig hebt: een ruime kamer met prima bed. Geen luxe vijf sterren hotel maar een prima hotel zonder opsmuk. Het ontbijt is goed en verder serveren ze heerlijke biertjes zoals Moretti en Texels. Kortom, aangenaam hotel waar ik zeker nog eens terugkom.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 2 november 2022

Een simpel en eenvoudig hotel, pal in een natuurgebied. De vuurtoren langs het hotel is ook echt super leuk! Het hotel is proper en netjes, het ontbijt simpel (maar goed in orde!) en het personeel is fantastisch vriendelijk en behulpzaam. Ze slaan een babbeltje, geven graag wandeladvies en helpen je met een glimlach!

We slapen normaal met het raam open, en hadden een kamer (met bad, zoals gevraagd) gekregen boven een koelsysteem van de keuken. Doordat het raam open stond, hadden we onze eerste nacht wat last van het gebrom van die koeling. Geen probleem: we mochten onze spullen inpakken en op bed achterlaten zodat ze ons eventueel een andere kamer zouden kunnen geven als er eentje vrij zou komen. Bij terugkomst 's avonds stonden onze spullen netjes in een andere kamer. Super service dus!

Dus opnieuw: fantastische service, goed ontbijt, proper hotel en vriendelijk personeel. Zeker iets waar we terug naar keren!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 30 oktober 2022

Eind oktober 2022 voor de 2de maal een nacht verbleven in het hotel.
Een hartelijke begroeting bij het inchecken.
We verbleven in een kamer naast de receptie en de koffiekamer. Dit was heel handig om een thee of koffie op te halen.
De kamer was in orde, koelkast, aparte badkamer met douche, zelfs een eenvoudige veilige kluis ingebouwd in de kleerkast.
Onze hond was heel welkom, de eigenaars zijn heel diervriendelijk. Heel fijn, want onze hond laten we liever niet in een opvang.
Ontbijt was eenvoudig maar toch voldoende keuze uit beleg, brood, fruit, groenten, granen.
Prijs kwaliteit is De Torenhoeve een topper.

Een minpunt is het vast tapijt in de kamer. Een parketvloer lijkt me een meerwaarde, zeker op hygiënisch gebied, gezien er honden toegelaten zijn.

Verder is de ligging tov het strand super. Wij hebben een strandwandeling gemaakt via de zandplaat naar Renesse met de hond. Een belevenis tijdens onze zonovergoten ééndaags verblijf aan de Zeeuwe kust.

Besluit: Een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 14 oktober 2022 via mobiele applicatie

Gedateerd hotel in prachtige omgeving.
Hotel was schoon en goed verwarmd. Maar we hadden een piepkleine kamer met 2 doorgezakte bedden. De geplaatste planken veranderden daar weinig aan. Het bad was vooroorlogs hoog. Daarin moest ook gedouchet. Ontbijt was sober met lekker brood. Je kon nergens in het hotel leuk zitten

Kamertip: Kies een ander hotel
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 16 september 2022

Pluspunten · Hotel De Torenhoeve ligt op een schitterende lokatie, Nieuw Haamstede, op korte afstand van de prachtige duinen en stranden van de Noordzee. De kamer (specht) was een mooie kamer en grote aparte badkamer. Er was de aanwezigheid van een ijskast, flatscreen enz...Er was tevens een mooi zwembad, heel hygiënisch en voldoende lang om baantjes te zwemmen. Het ontbijt was een topper, kraakvers brood van alle variëteiten. Kortom super. Gastheer en gastvrouw waren supervriendelijk. Zelfs bij het uitchecken zou ik nog die ochtend de kans hebben gekregen om te zwemmen, ondanks het regenweer. Er zijn dus veel superlatieven. Het verblijf is zijn prijs meer dan waard.

Minpunten · Eén minpuntje, maar dan voor mij persoonlijk is het vasttapijt, gezien mijn allergie. Maar, men beloofde grondig te stofzuigen. Ik heb die nacht heerlijk geslapen zonder problemen.

Datum van verblijf: september 2022