Jeroen S
Hapert, Nederland

Honden niet meer welkom, dus voor ons niet meer mogelijk

1,0 van 5 bollen26 feb 2024 beoordeeld
Er mogen geen honden meer mee dus na jaren hier te hebben verbleven kunnen er hier niet meer terecht. We vonden het wel een fijn hotel in het verleden, kamers zijn ruim en er is een fijn teras bij het restaurant met uitzicht op het zweefvliegveld. Ontbijt is simpel maar volstaat.
Datum van verblijf: maart 2023
1.4 km van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
4.7 km van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Go to your Happy Price
2.5 km van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Ontbijten op het zonnige terras.
Exterior
0.3 km van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Nature walk in the dunes only 15 mins from Pension Even Buiten
2.8 km van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
Meer hotels in Burgh-Haamstede bekijken
Beoordeeld op 24 februari 2024

Wij hadden een heel mooie suite met mega balkon. Het gebouw was vroeger de toren van een klein vliegveld ervoor, wat nu nog gebruikt wordt voor zweefvliegen. Rustige buurt, net even buiten Burgh. Jammer dat we zoveel regen hadden om er optimaal van te kunnen genieten maarja dat is dit seizoen. Ik denk in de zomer dat het erg leuk met zweefvliegers is daar. Nu voornamelijk in de buurt gewandeld, mooie vuurtoren vlakbij, rondgereden en de Strao bezocht, een heel mooi paarden-evenement. Voor heerlijke bolussen (een Must in Zeeland!) een uitstapje naar zowel Burgh als in Renesse gemaakt, en natuurlijk strand en zee.
Personeel in hotel erg vriendelijk en behulpzaam. Bedden en kussens heel goed. Sanitair goed maar ik miste een plankje.
Eten zat bij arrangement in, als je op een bepaalde plek wilt eten, wel even reserveren bij de bar vantevoren. Het eten zelf was wat ons betreft iets te duur en middelmatig en feedback naar de keuken gaf geen sjoege terug. Wijnen zijn prima, toetjes super.
Geen kaasplankje op de menukaart, alsook geen regionale producten zoals boluslikeur, zeeuwse kniepertjes, of bolussen.

Kamertip: Er is geen zwembad in het hotel
Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 27 december 2023

Hier met kerst een nachtje verbleven incl kerstdiner,v binnenkomst tot weggaan in 1 woord fantastisch! Genoeg parkeerruimte. Werden hartelijk welkom geheten door receptioniste,daarna waren we super verbaasd over de grote vd kamer,giga. Al vaak bij fletcher verbleven maar nog nooit zo.n gr kamer gehad en keurig netjes, ook grote badkamer met bad en aparte douche en was toch gewoon standaard kamer die we hadden geboekt. Kerstdiner in 1 woord heerlijk mooie kleine gerechten, prachtig opgemaakt en precies goede hoeveelheid,dus na 5 gangen zat je gewoon lekker vol. Personeel alle even aardig bij kerstdiner,zo ook ochtend met t ontbijt en receptie. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: december 2023
Beoordeeld op 12 november 2023

Hotel op zich was ok, het eten was verschrikkelijk.
We waren voor een we met 27 personen in het hotel, de menu was vooraf afgesproken voor zaterdagavond.
Resultaat: waterachtige tomatensoep, carpaccio met ZOETE !!! mayonaise zonder balcamico azijn. Walgelijk.
Het vlees, zogenaamde ribeye met witte bloemsaus ??? was overbakken, taai en koud binnenin. Gewoon niet te eten.
Dame blanche was gesmolten.

De kok sprak geen Nederlands dus die was geen aanspreekpunt, ander personeel was Grieks, conversatie hierover was dus zo goed als nihil.

Kamertip: Blijf hier niet eten.
Datum van verblijf: november 2023
Beoordeeld op 21 oktober 2023

Tja.. het is ouddated, gehorige kamers. personeel is aardig maar dit wil je echt niet als je een rustige hotel zoekt. het echt niet van deze tijd
kamer is oud. badkamer oud. niet echt een aanrader dus

Kamertip: zoek maar een ander hotel
Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 23 juli 2023

Afgelopen nacht hier verbleven, Mijn man het als verrassing geboekt vanwege onze jubileum. Aankomst en ontvangst zeer vriendelijk. Hotel zit naast een zweefvliegtuigencentrum en het is leuk om die telkens te zien opstijgen en landen. Je kan zelf voor 50 euro ook mee!
We hadden een upgrade gekregen naar een suite en dat was echt superleuk. De suite was ruim, had een heerlijk uitzicht en de kamer, bed, badkamer en woongedeelte waren schoon. We hebben in de avond ook in het hotel gegeten. Door personeelsgebrek hadden we 2 jongemannen welke uitstekend engels spraken en zeer vriendelijk waren! Ook zijn we een paar keer het schoonmaakpersoneel tegen gekomen, supervriendelijk met een glimlach! We hebben heerlijk geslapen in het ruime bed. Het ontbijt was prima, zowel de hartige kant als de zoete kant. Zag dat sommige hadden aangegeven dat dit ruimer mocht maar wat wil je nog meer? Bij vd erger ik mij weleens hoeveel daar wel niet staat. Wil je koffie, eitje, jus, roerei met spek, kaas, zoet beleg, melk,sap en wel vers fruit. Dan kom je hier voldoende aan je trekken.
Ik heb ook begrepen dat het hotel gerenoveerd is, prima. Hier kan je gerust relaxen! Ik heb zelfs op mijn kamer een briefje neergelegd met de bedankjes. Dat is echt voor het eerst dat ik dit doe.
Prachtig hotel in een mooie natuuromgeving!

Kamertip: Boek een suite! Het is je geld echt waard. Wellicht ook het hotel mailen als je iets te vieren hebt!
Datum van verblijf: juli 2023