Afgelopen nacht hier verbleven, Mijn man het als verrassing geboekt vanwege onze jubileum. Aankomst en ontvangst zeer vriendelijk. Hotel zit naast een zweefvliegtuigencentrum en het is leuk om die telkens te zien opstijgen en landen. Je kan zelf voor 50 euro ook mee!
We hadden een upgrade gekregen naar een suite en dat was echt superleuk. De suite was ruim, had een heerlijk uitzicht en de kamer, bed, badkamer en woongedeelte waren schoon. We hebben in de avond ook in het hotel gegeten. Door personeelsgebrek hadden we 2 jongemannen welke uitstekend engels spraken en zeer vriendelijk waren! Ook zijn we een paar keer het schoonmaakpersoneel tegen gekomen, supervriendelijk met een glimlach! We hebben heerlijk geslapen in het ruime bed. Het ontbijt was prima, zowel de hartige kant als de zoete kant. Zag dat sommige hadden aangegeven dat dit ruimer mocht maar wat wil je nog meer? Bij vd erger ik mij weleens hoeveel daar wel niet staat. Wil je koffie, eitje, jus, roerei met spek, kaas, zoet beleg, melk,sap en wel vers fruit. Dan kom je hier voldoende aan je trekken.
Ik heb ook begrepen dat het hotel gerenoveerd is, prima. Hier kan je gerust relaxen! Ik heb zelfs op mijn kamer een briefje neergelegd met de bedankjes. Dat is echt voor het eerst dat ik dit doe.
Prachtig hotel in een mooie natuuromgeving!